7’nci Kocaeli-Sakarya Dermatoloji Günleri

25.10.2013

7’ncisi düzenlenen Kocaeli-Sakarya Dermatoloji Günleri Aylık Toplantısı 24 Ekim 2013 tarihinde yaklaşık 25 hekimin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kocaeli-Sakarya Dermatoloji Günleri Aylık Toplantısı 24 Ekim 2013 tarihinde yaklaşık 25 hekimin katılımı ile Sakarya Arya Otel’de gerçekleşti.

Kocaeli ve Sakarya Üniversiteleri Tıp Fakülteleri Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalları tarafından organize edilen toplantı Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Teoman Erdem’in konuşması ile başladı.

Daha sonra olgu sunumları ile devam eden toplantı akşam yemeği ile son buldu.

25/10/2013 – YC