Gök Gürültülü

6. Mühendislik Haftası

04.12.2011

Sakarya Üniversitesi  Endüstri Mühendisliği Kulübü (SAÜ EMK) tarafından düzenlenen geleneksel 6. Mühendislik Haftası 5 Aralık Pazartesi günü başlıyor.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte “Mühendisliğin Bugünü ve Geleceği” konusu işlenecek.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik 3 gün sürecek ve 6 oturumdan 3’üne katılanlara firmalardan onaylı katılım sertifikası verilecek. Bilge Adam semineri katılımcılarına ise Bilge Adam tarafından serfika verilecek.

Birçok sürprizin ve ödülün olacağı etkinlikte LÖSEV yararına satışlar yapılacak ve Kızılay tarafından açılacak stantlardan da kan bağışları toplanacak.

Etkinliğin programı şöyle:

5 Aralık 2011 Pazartesi

Kültür ve Kongre Merkezi-Salon 1

14:30-16:00 Prof.Dr.Zekai Şen (American Biography Institute Tarafından Dünyadaki 500 Bilim Öncüsü Arasında Gösterilmektedir.)

16:15-17:30 Burak Evren (Ttnet Tivibu Teknolojileri Direktörü)

6 Aralık 2011 Salı

Kültür ve Kongre Merkezi-Salon 1

12:00-13:30 Bilişimin Kralları (Bilge Adam)