6. Intraders Uluslararası Ticaret Kongresi Tamamlandı

6. Intraders Uluslararası Ticaret Kongresi Tamamlandı
13.10.2020
26.010
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından “6. InTraders Uluslararası Ticaret Kongresi” düzenlendi.

InTrader kongre koordinatörü Kürşat Çapraz başkanlığında düzenlenen 6. InTraders Uluslararası Ticaret Kongresi 5-9 Ekim tarihleri arasında çevrimiçi olarak başarıyla tamamlandı.

Zoom üzerinden canlı yapılan kongre açılış konuşmalarını Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi’nden Aktolkin Abubakırova, Romanya University of Craiova Dekan Prof. Dr. Adrıana Schıopoıu Burlea, India (TIAS) Tecnia lnstitute of Advanced Studies Prof. Dr. Rashmi GujratI, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti International Balkan University Dekan Prof Dr. Violeta Madjova, Lahore Pakistan College for Women University Sobia Hassan, Hindistan (LPU), Lovely Professional University U. C.  Jha katılımlarıyla başladı.

Sunum ve yazım dili İngilizce olan akademik teşvik “uluslararası kongre” kriterini sağlayan kongrede, Kazakistan, Hindistan, Endonezya, Pakistan, Mısır, Kuzey Makedonya, Romanya, Zambiya ve Filipinler’den araştırmacılar çalışmalarını canlı sunum ile gerçekleştirildi.

7.InTraders Uluslararası Ticaret Kongresi 24-28 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

InTraders Akademik Platformu nedir?

InTraders Akademik Platformu sosyal sorumluluk çalışmaları ile her yıl yurtdışında 5 dakikalık sunum yarışmaları ile öğrencileri okumaya, düşünmeye ve yazmaya teşvik etmektedir. 2018 yılında Pakistan’da, 2019 yılında Romanya’da gerçekleştirmiştir. Ayrıca belirli sayıda İngilizce blog yazan kişilere kongrelerine katılımlarda indirim/ücretsiz imkânı ile sosyal sorumluluk bilincine katkıda bulunmaktadır.

InTraders Uluslararası Ticaret Akademik Dergisi, İngilizce Ekonomi Blog ve Uluslararası Pazar Araştırması başlıkları ile uluslararası ticaret alanına katkı sağlamayı amaçlayan kongrenin yedicisi uluslararası ticaret, işletme, iktisat ve tedarik zinciri yönetimi başlıklarıyla 7. InTraders Uluslararası Ticaret Kongresi 24-28 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.


26.010 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.