6. Dermatoloji Günleri

22.03.2013

Kocaeli-Sakarya Dermatoloji Günleri aylık toplantısı 21 Mart Perşembe günü 20 hekimin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kocaeli-Sakarya Dermatoloji Günleri aylık toplantılarının 6’ncısı 21 Mart Perşembe günü 20 hekimin katılımıyla Sakarya Tunatan Tesislerinde gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakülteleri tarafından organize edilen toplantı, SAÜ Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Teoman Erdem’in konuşmasıyla başladı.

Daha sonra Olgu Sunumları ve Uz. Dr. Kadir Güngör’ün seçtikleri ile devam eden toplantı akşam yemeği ile son buldu.

22/03/2013 – YC