Gök Gürültülü

5. Medya Günleri

30.04.2015

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından beşincisi düzenlenen ve üç gün sürecek  ‘Medya Günleri’ başladı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde başlayan Medya Günlerinin ilk gün konukları ‘Vine Fenomenleri’ Barbaros Dikmen, Alper Rende ve Halil Söyletmez oldu. Sosyal medya fenomenleri öğrencilere sosyal medyada yaşadıkları zorlukları, sosyal medya kullanımı, nasıl fenomen olduklarını anlattı.

Katılımcıların twitter üzerinden sorularını yanıtlayan Vine Fenomenleri, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

30/04/2015 – MA