3005-Sosyal ve Beşerî Bilimler Alanlarında Proje Yazma Eğitimi Verilecek

25.04.2023

Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi olma hedefinde önemli bir yeri olan araştırma projelerinin daha kapsayıcı hale gelmesi ve araştırmacılarımızın proje önerisi hazırlama konusundaki yetkinliklerine katkı sunulması amacıyla, Araştırma Dekanlığı tarafından TÜBİTAK Sosyal ve Beşerî Bilimler alanlarında proje hazırlama eğitim etkinliği düzenlenecek.

27-28 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikten, imkanlar dahilinde en çok sayıda akademisyenimizin faydalanabilmesi için başvuruların tamamlanması sonrasında çalışma yapılacak. Eğitim programı 2 gün olarak planlanmış olup, eğitimler proje yazma ve yürütme deneyimi olan uzman akademisyenler tarafından verilecek.

Eğitime katılacak araştırmacılarımızın KATILIM linkinden giriş yaparak başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.