2242 Üniversite Öğrenciler Araştırma Proje Yarışmaları

10.05.2019

TÜBİTAK – BİDEB ülkemiz ve KKTC’deki tüm üniversitelerin ÖN LİSANS ve LİSANS ÖĞRENCİLERİ’nin ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla 2242 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLER ARAŞTIRMA PROJE YARIŞMALARI düzenlenmektedir.

Kategoriler:

Akıllı Şehirler ve Ulaşım,

Bilgi ve İletişim Teknolojileri,

Eğitim,

Enerji ve Çevre,

Gıda ve Tarım,

Makine İmalatı ve Otomotiv,

Sağlık,

Savunma, Uzay ve Havacılık,

Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik

Başvuru Tarihleri:

31 Mayıs 2019 tarihine kadar e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden alınmaktadır.

Yarışmanın Çağrı Duyurusu

www.tubitak.gov.tr/bideb/2242

adresinde yayınlanmıştır.

ÖĞRENCİ BİTİRME TEZLERİ ile Proje Hazırlama Rehberinde belirtilen formatta başvuru yapılabilecektir.

Final Yarışması 17 – 22 Eylül 2019 tarihleri arasında TEKNOFEST kapsamında yapılacaktır.