2019 DGS Kayıtları

2019 DGS Kayıtları
05.09.2019
1.251
A+
A-

2019 Dikey Geçiş Sınavı Sonucu Üniversitemize kayıt olacak öğrencilerin kayıtları 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında alınacaktır. Kayıt yerleri için tıklayınız.

 Kayıt İçin Gerekli Belgeler

– NOT: Öğrenciler kayıt yaptırdıktan sonra intibak yapılması için Önlisans Not Durumu Belgesi ve Ders İçerikleri ile birlikte ilgili Bölüm başkanlıklarına müracaat edeceklerdir. Bu sebeple öğrencilerin kayda gelirken Transkript ve Ders İçerikleri getirmesi gerekmektedir.

– Lise diplomasının fotokopisi,

– Önlisans diplomasının fotokopisi,

– DGS Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı,

– Nüfus cüzdan fotokopisi,

– 6 adet vesikalık fotoğraf,

-Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümlerine kayıt yaptıracaklar için “tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu” getirmeleri gerekmektedir. Sağlık Kurul Raporu olmayan adayların kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

– 1991 ve daha önce doğumlu erkek adayları için Askerlik Şubelerinden alacakları Askerlik Durum Belgesi. (1111 sayılı Askerlik Kanunu gereği 28 yaşından büyük yükümlüler askerlik şubesi başkanlıklarından alacakları askerlik durum belgesine göre kayıtları yapılır. Bu durumdakilerin askerliklerinin ertelenmesi mümkün olmadığından, kayıtlarının yapılmasını müteakip öğrenimlerine askerlik hizmetini tamamladıktan sonra devam edebilirler). Askerlik hizmetini yerine getiren adayların terhis belgelerini getirmeleri yeterlidir.

KAYIT ADRESLERİ

 
1.251 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.