2014 Öğrenci-Personel Ligi Başlıyor

10.03.2014

Sakarya Üniversitesi 2014 Öğrenci-Personel Ligi kura çekimleri 6 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Büyük heyecanla beklenen Öğrenci-Personel ligi müsabakaları 17 Mart’ta start alacak. Personel Liginde 2 gruptan oluşan 11 takım, öğrenci liginde 5 grup 20 takım,  sözleşmeli personel liginde ise tek grup 5 takımla mücadele edecek.

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Mustafa Coşkun, Spor Şube Müdürü Recep Ece, takım yöneticileri ve antrenörlerinin katıldığı kura çekiminde, müsabakaların dostluk, saygı ve centilmenlik çerçevesinde geçmesi temennilerinde bulunuldu.

2014 Öğrenci-Personel Ligi Fikstürüne Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız..

2014 Ligler Fikstürü

10/03/2014 – YC