Gök Gürültülü

18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı

13.03.2017

Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü 17 Mart Cuma günü Sakarya Üniversitesi’nde kutlanacak.

Sakarya Üniversitesi’nde Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü dolayısıyla anma etkinliği düzenlenecek. 17 Mart Cuma günü Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan programda, Sakarya Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Haluk Selvi ‘Tarihin Işığında Çanakkale Zaferi’ isimli bir sunum gerçekleştirecek.

Programda, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından ‘Çanakkale Zaferi’ isimli bir dans gösterisi düzenlenecek.

Tarihin Işığında Çanakkale Zaferi

Konuşmacı: Prof. Dr. Haluk SELVİ