13. Kariyer Günleri

27.02.2013

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından bu yıl 13’ncüsü düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ isimli etkinlik başladı.

Sakarya Üniversitesi İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından ‘Kariyerin, Geleceğin Senin Elinde!’ sloganıyla bu yıl 13’ncüsü düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ isimli etkinlik başladı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin birinci gününe Güneşoğlu Firmasının Kurucusu Muzaffer Güneş ve Avivasa İK Direktörü Murat Bayburtluoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Firmasının ilk kuruluş gününden bugüne kadar gelen süreçteki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Muzaffer Güneş konuşmasında ticarette dürüstlük ve kalitenin en önemli kazanç olduğunu dile getirdi.

Günün ikinci konuğu Avivasa İnsan Kaynakları Direktörü Murat Bayburtluoğlu oldu. Kariyer basamaklarını tırmanırken yaşadığı deneyim ve tecrübeleri öğrencilere anlatan Bayburtoğlu, her zaman pozitif olmanın, verilen her görevi en iyi şekilde yapmanın ve çok çalışmanın iş hayatında en önemli ilkeler olduğunu anlattı.

Program sonrası Muzaffer Güneş ve Murat Bayburtluoğlu’na İnsan Kaynakları ve Kariyer Topluluğu tarafından plaket takdim edildi.

27 Şubat Çarşamba günü Pepsico İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan Okutan, W Hotels Genel Müdürü Mehmet Balçık ve İnsan Kaynakları Direktörü Güliz Erkan Dündar konuşmacı olarak katılacak.

Etkinliğin son günü olan 28 Şubat Perşembe ise Yandex Ürün Yöneticisi Erhan Erdoğan konuşmacı olarak katılacak. Etkinliğin ikinci oturumunda ise ‘Kariyerciler ile Sohbet’ isimli etkinlik düzenlenecek.

27/02/2013 – MA