100. Yıl Kutlamaları Kapsamında Gitar Resitali

10.11.2023

100. yıl kutlamaları kapsamında, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuarı tarafından Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezinde “Gitar Resitali” adlı etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında sahnede yerini alan Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuar Öğretim Üyesi Ozan Vedat AKYATAN, pek çok eserle izleyicileriyle buluştu.

Etkinliğe, Devlet Konservatuarı Dekanı Prof. Dr. Nilgün Sazak, Prof. Dr. Hatice Selen Tekin, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Akyatan, sırasıyla Mi minör süit, Allamande, Courante, Sarabande, Gigue, La catedral Preludio, Andante Religioso, Allegro, Biblolar 1-3-11-25-4-36, Julia Florida, Danza Paraguay, Patanera ve Rondena isimli klasik bestelere can verdi.

Fotoğraf – Haber : Baki Burak Atak