‘Ziyafet Sofrası’ Tiyatro Oyunu sergilendi

Tiyatro Külliyen tarafından hazırlanan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Birlik Vakfı Sakarya, Genç Birlik Sakarya ve Milli Türk Talebe Birliği iş birliği ile düzenlenen “Ziyafet Sofrası” adlı tiyatro oyunu, Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde seyirciyle buluştu.

Üsküdar’da yaşayan Ahmet ve Mehmet’in “Hüdai Dergahı”na düşen yolculuğunu konu alan, manevi bir ziyafeti konu alan oyunda iki arkadaşın yeni maceraları anlatıldı. Türkiye’nin önemli tiyatro sanatçılarının katıldığı oyun, hem öğrenciler hem de Sakaryalı sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Tek perdelik komedi oyununun yönetmenliğini Osman Doğan üstlenirken, oyuncular Yunus Emre Obut, İsmail Volkan Ceylan, İsmail Emre Biliciler ve Osman Doğan, performanslarını seyircilere sundu.

Oyun bitiminde oyuncular seyircilerle fotoğraf çektirerek etkinliği bitirdi.

Haber ve Fotoğraf : Gizem Gökçe Arslan