Yurt Başvurusu Sonuçları Açıklandı

04.09.2011

2011-2012 öğretim yılı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt başvurusu sonuçları açıklandı.

2011-2012 öğretim yılında yurtiçi bir yükseköğretim kurumu ile Lefke Avrupa Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilerin yurt başvurusu sonuçları açıklandı.

Sonuçlar Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)’nun web sayfasından öğrenilebilecek.

KYK’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yurtlarda asil listeden barınmayı hak kazanan öğrencilerin kayıtları 5 Eylül -16Eylül 2011(16 Eylül 2011 dahil) tarihleri arasında yapılacak. 2011-2012 öğretim yılı için yurtların açılış tarihi ise 12 Eylül olarak açıklandı.

04/09/2011 – SAÜ BHİM

Yurt Başvuru Sonucunu öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın: