YÖS 2. Sıra Yedek Adayları Kayıt Tarihleri

15.09.2011

Sakarya Üniversitesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı 2. sıra yedek adayların kayıtları  19-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Kesin Kayıt için gerekli belgeler:

1– Lise Diplomasının aslı ve noter onaylı Türkçe tercümesi.

2– Adayların lise diplomalarının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yada ülkelerindeki Türkiye Büyükelçiliği’nden alınacak “Denklik Belgesi”.

3- Not Durumu belgesinin (Transkript) aslı ve Ülkelerindeki Türkiye Büyükelçiliğinden ya da Konsolosluğundan onaylanmış Türkçe Çevirisi.

4- TÖMER Belgesi

5- Sınav Sonuç Belgesinin aslı.

6Öğrenim meşruhatlı vize alınmış Pasaport Fotokopisi ve noter onaylı Türkçe tercümesi.

7- Öğrenim amaçlı alınmış İkamet Tezkeresi onaylı örneği.

8- Tıp Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu öğrencileri için tam teşekküllü bir hastaneden Heyet Raporu

9- 12 adet 4.5x6cm ebadında fotoğraf

10- Öğrenci Bilgi Formu

11- Öğrenim ücreti dekontu

12- Kayıtlar, aday öğrenci tarafından bizzat Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında yapılacaktır.

Herhangi bir fakülte/YO/konservatuar’a kayıt yaptıran aday; farklı bir fakülte/YO/konservatuar’daki diğer haklarından vazgeçmiş sayılır.

Not: Talep eden adaylara e-posta ile kabul mektubu gönderilecektir. 15 Eylül 2011 tarihinden itibaren  info@sakarya.edu.tr e-posta adresinden talepte bulunabilirler.

LİSTELER:

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ.pdf