Yönetici Akademik Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Yönetici Akademik Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Sakarya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Şube Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim yılı için Yönetici Akademik Oryantasyon Programı düzenlendi. Program, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Barış Horzum, programın amacının katılımcılara güncel bilgiler sunarak akademik yönetim becerilerinin geliştirilmesi olduğunu aktardı.

Oryantasyon programında, ‘YÖKAK Değerlendirmeleri’ hakkında Doç. Dr. Dilşad Türkmenoğlu Köse, ‘Araştırma Üniversitesi Kriterleri ve ARDEK Destekleri’ hakkında  Öğr. Gör. Gizem Melissa Erdem, ‘QS, THE ve Yetkinlik Analizi’ konularında Öğr. Gör. Rafet Emre Toramanoğlu, ‘KA1 ve KA2 Projeleri’ hakkında Öğr. Gör. Abdullah Nalbantoğlu, ‘European Solidarity Corps (ESC)’ ile ilgili bilgileri Zeynep Özdamar, ‘Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, İklim Değişimi ve Yeşil Mutabakat’ konularında ise Doç. Dr. Aliye Suna Erses Yay katılımcılara sunumlar yaptı.

Kapanış konuşmasını yapan Prof. Dr. Horzum, programa katılan herkese teşekkür etti.


76 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.