YÖK Başkanı Çetinsaya, Sakarya Üniversitesi’nde

YÖK Başkanı Çetinsaya, Sakarya Üniversitesi’nde
27.02.2012
706
A+
A-

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, ‘Bölge Üniversiteleri Toplantıları’ kapsamında Sakarya Üniversitesi’ne geldi.

‘Bölge Üniversiteleri Toplantıları’ kapsamında Sakarya Üniversitesi’ne gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, 17 üniversitenin rektörleri ve öğrenci konseyi başkanları ile bir araya geldi.

Sabah ilk olarak SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile makamında kısa bir toplantı gerçekleştiren Çetinsaya, Sakarya Üniversitesi’nin son dönemdeki akademik çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi aldı. SAÜ Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak tarafından YÖK Başkanı’na Sakarya Üniversitesi Akademik Bilgi sistemi (SABİS) hakkında bir sunum yapıldı.

İki oturum halinde düzenlenen toplantının ilk oturumunda 17 üniversiteden gelen öğrenci konseyi başkanlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Öğle yemeğini Kampüste yiyen Çetinsaya’ya, Sakarya Valisi Mustafa Büyük de eşlik etti. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile birlikte konuk rektörler ve öğretim üyelerinin de katıldığı yemeğin ardından, Çetinsaya ve beraberindekiler Esentepe Kampüsü’nde kısa bir gezinti yaptılar.

Öğleden sonra gerçekleştirilen toplantının ikinci oturumda YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya, 17 üniversitenin rektörleriyle bir araya geldi. Üniversitelerin talep ve sorunlarını dinleyen Çetinsaya, rektörlerle bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantıya, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Bursa Orhangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep İleri, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Orhan Şahin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Niyazi Eruslu ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer katıldı.

26/02/2012 – AB
706 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.