Yeşilin ve Mavinin Buluştuğu Yer: Saklı Bahçe

18.04.2022

Sakarya Üniversitesi “Yaşayan Kampüs” vizyonuyla hayata geçirilen kampüsün nadide yerlerinden birisi olan “Saklı Bahçe” misafirlerini bekliyor.

Saklı Bahçe, Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin ve personelinin sosyalleşebileceği ve eğlenceli vakit geçirebileceği alanlar sunuyor. Doğal güzelliklerini içinde barındıran yeşil ve mavinin buluştuğu eşsiz bir mekân olarak tasarlanan Saklı Bahçe öğrencilerin vazgeçilmez mekânlarından biri oldu.

Esentepe Kampüsünün eşsiz göl manzarasıyla öğrencilerin huzurlu anlar yaşayarak ders çalışabilecekleri ve boş zamanlarını eğlenceli bir şekilde değerlendirebileceği mekan olan Saklı Bahçe’de öğrenciler mangal ve semaverde çay keyfi gibi bir çok hizmete kaliteli, hijyenik ve uygun fiyata ulaşabiliyor.

Öğrencilerin güvenli ve kaliteli bir zaman geçirebilecekleri Saklı Bahçe hafta sonu da dahil 08.00-22.00 arası hizmet vermektedir.