Yerel Basında Bugün (8 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (8 Ağustos 2017)
08.08.2017
710
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Oya Arapoğlu, 2015 yılında yaşanan yoğun yağışlar sonrasında Sapanca’daki hızlı tren güzergahının sular altında kaldığını belirterek yetkilileri söz konusu güzergahı gözden geçirmeye davet etti.

 ‘Şehir Plancıları Uyardı’

 

ADAPOSTASI

‘Yine Uyardı’

Arapoğlu, Yüksek Hızlı Tren Hattı projesinin düzeltilmemesi halinde Sapanca’nın ve Hızlı Tren Yolu’nun kendisinin de büyük zarar göreceğini söyledi.

 

BİZİM SAKARYA

‘Bir Uyarı Da Doğadan ! ’

Hızlı Tren Sapanca geçişi için belirlenen güzergahın yanlış olduğunu savunan Şehir Plancısı Oya Arapoğlu, son yağışlarda yaşanan su taşkınlarının söylediklerini doğruladığını belirtti ve güzergahın bir kez daha incelenmesi için çağrıda bulundu.

 

SAKARYAHALK

‘Sakarya’dan İstanbul’a’

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kocaali’de bulunan Melen Barajı inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Eroğlu, “178 gün sonra barajımız tamamlanacak ve 2071 yılına kadar artık İstanbul’un içme suyunu garanti altına alıyoruz” dedi.

SAKARYA YENİGÜN

‘Yıkım Kesinleşti!’

Adapazarı Belediye Meclisi’nde MHP’li Erkal Etçioğlu esnaflar adına sıkıntı yaratan Alifuat Cebesoy Vergi Dairesi ile Halkbank ve Belpaş’ın bulunduğu binayı gündeme getirince, binanın 60 gün içinde boşaltılarak yıkılacağı açıklandı.

 

 YENİ SAKARYA

‘Melen 2018’de su tutacak’

Melen Barajı çalışmalarını yerinde  inceleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,  “Önümüzdeki yıl su tutacağız. İstanbul’un yıllık ihtiyacını karşılayacak olan suyu burada biriktirme kapasitesi de var” dedi.

 
710 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.