YEREL BASINDA BUGÜN (7 AĞUSTOS 2017)

YEREL BASINDA BUGÜN (7 AĞUSTOS 2017)
07.08.2017
766
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

 ‘40 Yıllık Çile’

Kaynarca’nın lağım sularını taşıyan Seyran Deresi 40 yıldır yaydığı pis koku ile ilçenin kabusu haline geldi.

 

ADAPOSTASI

‘Köprüde İntihar Grişimi’

Adapazarı’nda küçük yaşta bir çocuğa şiddet uygulandığı iddiasıyla gündeme gelen özel kreşin sahibi, İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde intihar girişiminde bulundu.

 

BİZİM SAKARYA

‘İmar Tepkisi’

Samet Gürtay…44 yaşında… 9,5 dönüm arazinin imara açılmasını istedi. Adapazarı Belediyesi onayladı, ardından ‘sehven’ verildiği gerekçesiyle kararını iptal etti. Bölge İdare Mahkemesi’ne gitti, mahkeme belediye kararının bozulmasını istedi.

 

SAKARYAHALK

‘Dört Koldan Büyükşehir’

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 12 dev ulaşım projesini açıklandıktan hemen sonra çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen projeler konusundan bilgiler veren Başkan Toçoğlu ayrıca, stadyum bölgesine yeni bir bulvar inşa ettiklerini belirtti.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘SAKOM Neyi Bekliyor ?’

Adapazarı Dörtyol’da eski Bayındırlık Müdürlüğü yerine binası yapılan Sakarya Valiliği Afet Koordinasyon Merkezi’nin (SAKOM) hizmete girmesi, “Halen ne bekleniyor ?”sorusunu gündeme getirdi.

 

SAKARYA YENİHABER

’Kulisler Hareketlendi ’

AKP’de ay sonunda start alacak teşkilat kongreleri öncesinde siyasi kulislerde kazanlar kaynamaya başladı. İl Başkanlığı için kulislerde Recep Hacıeyüpoğlu’nun ismi de dillendirilmeye başlandı.

 

YENİ SAKARYA

‘Yeni Stada Yeni Bulvar’

12 dev ulaşım projesi arasında yer alan Yeni Sakarya Stadyumu bağlantı yollarında çalışmaların başladığı bilgisini veren Başkan Toçoğlu, “Yeni Stadyum ulaşımına kolaylık getirmek amacıyla yeni bir bulvar çalışması başlattık” dedi.
766 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.