Yerel Basında Bugün ( 4 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 4 Şubat 2018)
04.02.2018
678
A+
A-

APAZARI AKŞAM HABERLERİ

BABAYİĞİT SÖZÜ

MÜSİAD’ın düzenlediği Otomotiv Zirvesine katılan BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Sakarya ile ilgili dev projeleri açıkladı. Sancak’ın açıkladığı projeler gerçekleştiği takdirde Sakarya adeta şahlanacak.

 

ADAPOSTASI

YERLİ OTOMOBİLİN ÜRETİM ÜSSÜ SAKARYA OLMALI

MÜSİAD’ın ev sahipliğini yaptığı ‘Otomobilde Vizyonumuz Made ın Turkey’ toplantısında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya’da ‘Yerli Otomobil’ denince büyük bir heyecan yaşandığını belirterek, ‘İnsanlarımız yerli otomobilin Sakarya’da yapılmasını talip etti’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA

ACİLLERDE YENİ DÖNEM

Türkiye genelinde hasta sayısı binin üzerinde olan 63 hastanede ayakta hastalar için ‘uzamış vardiya poliklinikleri’ nin saat 23.00’e kadar hizmet vereceğini açıkladı.

 

SAKARYA HALK

YERLİ OTODAN DAHA FAZLA KAZANACAKSINIZ

MÜSİAD’ın ev sahibini yaptığı ‘Otomotivde Made in Turkey ‘ toplantısına katılan BMC Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, ’Unutmayın BMC yerli otomobilden 20 kat daha fazla Sakarya’ya kazandıracak . Karasu’ya büyük bir savunma sanayi üssü kuruyoruz. Sakarya bunun farkında mı? ‘ dedi.

 

SAKARYA YENİHABER

SAKARYA’YA 4 FABRİKA

BMC’ nin sahibi Ethem Sancak, BMC’ nin Sakarya’ya yerli otomobilden 20 kat daha fazla kazandıracağını belirterek, ‘Sakarya’ya  4 fabrika kurmuş olacağız. Asya’daki 40 ülkeye de buradaki

Fabrikadan ihracat yapacağız Sakarya bunun farkında mı?’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘KARASU’YA 4 FABRİKA KURACAĞIZ’

Sakarya’ya gelerek ilimiz sanayi ve işadamlarıyla buluşan Ethem Sancak, Karasu’da 4 fabrika birden kuracaklarını müjdeledi.

 

YENİ SAKARYA 

ÜRETİM MERKEZİ SAKARYA OLACAK

BMC Başkanı Sancak, ‘Devletimiz 400-1500 beygir arası motor istedi, biz bununla yetinmedik 5 bin beygire kadar motor yapmaya çalışıyoruz. Uçağımızı da gemimizi de kendi milli motorumuzla yürütelim istedik. Bunun da seri üretim merkezi Sakarya olacak ’diye konuştu.
678 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.