Yerel Basında Bugün (4 Ağustos 2017)

Yerel Basında Bugün (4 Ağustos 2017)
04.08.2017
725
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’deki hızlı gelişiminden övgüyle bahsetti.

 ‘Değişimin Adı : Erenler’

 

ADAPOSTASI

‘Hastane Yenileniyor’

Toyota Hastanesi yenilenecek. AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı ziyaret etti. Tadilat sonrası, hastanenin kapasitesinin yüzde 66 oranında artacağı açıklandı.

 

BİZİM SAKARYA

‘Bin Kişiden 10’u Yabancı’

Her Sakarya, nüfus yoğunluğuna göre en fazla Suriyeli barındıran iller tablosunda Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin’den sonra beşinci sırada yer alıyor.

 

SAKARYAHALK

‘İşte Büyük Nokta Atışlar Bekliyoruz’

Sakarya’yı yönetenlerin istedikleri takdirde ne kadar etkili oldukları bir kez daha gözler önüne serildi. AK Parti Milletvekili Mustafa İsen Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’a yaptığı ziyarette Toyota Hastanesinin tadilat sorunu çözüldü. Ziyarette konuşan Bakan Demircan tadilat için ihale talimatı verdi.

 

SAKARYA YENİGÜN

‘Fuar Alanı Ufukta !’

Adapazarı Tren Garı’nın Mithatpaşa’ya ile ilgili yapılacak düzenlemeler çerçevesinde ilimizin fuar alanı eksikliğinin giderilmesi planlanıyor.

 

SAKARYA YENİHABER

’Sakarya Çözüm Bekliyor’

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya’da faaliyet gösteren işletmelerin ihracatının yükselmesiyle, belediye gelirlerinin düşmesi sorununa çözüm aradıklarını söyledi.

 

YENİ SAKARYA

‘Erenler’in Gelişimi Şehre Güç Katacak’

Başkan Zeki Toçoğlu, “Erenler altyapısıyla, ticari alanlarıyla, kentsel dönüşümüyle, parklarıyla, caddeleriyle büyüyor, gelişiyor. İnşallah Erenler’in gelişimi şehrimize de güç katacaktır” dedi.

 
725 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.