Yerel Basında Bugün (31.08.2012)

Yerel Basında Bugün (31.08.2012)
31.08.2012
567
A+
A-

31.08.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Öğrenim gören üniversite öğrencilerine depremde hasar görmüş binalar mı kiralanıyor?

“Sahibinden kiralık tabelasına dikkat!”

Sakarya’da sahipleri tarafından halen boşaltılmayan ve birçoğu kiraya verilen orta hasarlı binalar, Sakarya Üniversitesi öğrencilerine kiralanıyor. Emlak Komisyoncuları Odası öğrencileri uyardı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

SESOB, İnşaat Teknolojileri alanında yapacağı sınavlar konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine gidiyor

“Esnaf Odaları ile eğitim protokolü”

ADAPOSTASI

Üniversite bu yıl kayıt yaptıracak öğrencileri bilgilendiriyor

“Hasarlı bina kiralamayın”

Sakarya’da sahipleri tarafından halen boşaltılmayan ve birçoğu üniversite öğrencilerine kiraya verilen hasarlı binalar konusunda; SAÜ Rektörlüğü, orta hasarlı binalar listesini kesin kayıt esnasında öğrencilere veriyor.

BİZİMSAKARYA

“Çelenk battı”

Zafer Bayramı için Atatürk Anıtına çelenk koymak isteyen CHP örgütüne devlet engel oldu. CHP’nin çelenk sunumu esnasında Çevik Kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, partilerin alandan ayrılmasından sonra Valilik ekipleri çelenk ve çiçekleri topladı.

SAKARYAHALK

“Utanç davasında şaşırtan karar!”

Sakarya’da 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 2’si polis memuru 35 kişinin yargılandığı 15 saat süren ilk duruşmada tutuklu 20 sanık tahliye edildi. Duruşmaya katılmayan 4 sanık hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı. Tutuklu sanıkların aileleri karar sonrası büyük sevinç yaşarken, firari emniyet şube müdürü N. Ş.’nin gıyabi tutuklama kararı devam ediyor.

YENİGÜN

Kentsel Dönüşüm Yasası’nda pilot bölge ilan edilen Sakarya’da son gelişme

“Merkez kurtuldu!”

Kentsel Dönüşüm’de uygulamanın riskli alanlar yerine, riskli binalar üzerinde yoğunlaşması prensibi benimsendi. Böylelikle Adapazarı’nın merkezi bir anlamda taşınmaktan kurtulacak.

YENİHABER

30 Ağustos’un 90’ıncı yıldönümü az sayıda kişiyle kutlandı

“Büyük Zafer’e sönük kutlama”

Her yıl coşku içinde kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl beklenen ilgiyi görmedi. Atatürk Bulvarı’ndaki törene protokolle birlikte az sayıda vatandaş katıldı.

YENİSAKARYA

“Teşekkür bekledim”

Vali Büyük, eski konağın okula dönüştürülmesine karşı çıkanlara, ‘Teşekkür bekledim aslında. Okulla ilgili her sözüm yeni bir tartışmaya yol açtığı için sessiz kalmayı tercih ediyorum’ dedi.

31.08.2012 MA

 
567 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.