Yerel Basında Bugün (31.07.2012)

Yerel Basında Bugün (31.07.2012)
31.07.2012
740
A+
A-

31.07.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Ramazan ayında kardeş katili oldu!”

Kocaali ilçesinde kardeşi tarafından bıçaklanan Selahattin B.’nin kalbi durdu, kalp masajıyla hayata döndürülen talihsiz adam tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Türk Eğitim Sen Sakarya Şube Başkanı Erol Afşar ‘Her okulda 2 öğretmen norm fazlası’ dedi

“Okullarda fazla öğretmen mi var?”

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen açığını gidermek için öğretmen alacağını ve bu sayınında en az 40 bin olacağı açıklanırken Sakarya’daki okullarda çeşitli branşlarda öğretmen açığı branş derslerinde zorluk yaşanıyordu. Önceki gün Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Erol Afşar yaptığı Açıklamada öğretmen fazlası var demesi kafaları karıştırdı.

ADAPOSTASI

“Tatil faciası!”

Akyazı ilçesinde, İzmir’den tatil için gelen ve yol kenarında babalarıyla yürüyüş yaparken, otomobilin çarptığı kardeşlerden biri öldü, diğeri ağır yaralı.

ANADOLU

“Üstün: Hiçbir tarihte zalim diktatörler, bu savaşları kazanamamıştı”

Mazlum halk, Libya’da, Tunus’ta, Mısır’da olduğunu gibi Suriye’de de elbette galip gelecektir ‘Hala Suriye rejimini içeride ve dışarıda savunanların olması 21. yüzyılda utanılacak bir durumdur’.

BİZİMSAKARYA

Yenikentli ilçe olmaktan çoktan vazgeçti ama…

“Kafalar yine karıştırıldı!”

Başbakan’ın son Yenikent ziyaretinde net sözlerle ilçe ilan edilemeyeceğini söylemesine rağmen iktidar partisine mensup halkın vekillerinin çelişkili açıklamaları kafaları karıştırdı.

SAKARYAHALK

“Raylı sistemde ilk etap”

Sakaryalıların sabırsızlıkla beklediği şehir içi raylı sistem için ilk etap çalışmalarının ihalesi gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmada 1. etabı kapsayan 4 istasyonun yapım işi ihalesine sadece bir firma teklif verdi. İhalenin sonucu komisyonun incelenmesinin ardından kamuoyuna açıklanacak.

YENİGÜN

Sakaryalı mısır üreticisinin 8.6 milyon lira destek primi alacağı var

“Çiftçi para bekliyor!”

Bakanlığın tane mısıra kapsamında, geçen yılki ürüne karşılık kilo başına ödeyeceği 4 kuruşluk destek halen ödenmedi. Sakaryalı mısır üreticisine 8.6 milyon lira tutan destek ödenirse, bayram öncesi piyasa canlılık kazanacak.

YENİHABER

“Muhalefet aranıyor”

Milletvekili Ali İhsan Yavuz, karşılarında etkili bir muhalefet olmadığına değinerek, ‘Gönül isterdi ki muhalefet böyle olmasın. Alternatif projeler geliştirsin. Ama nerede?’ ifadelerini kullandı.

YENİSAKARYA

“TOYOTA yine hedef oldu!”

Daha önce ‘inanç baskısı’ iddialarıyla gündeme gelen Toyota Türkiye’nin, meslek hastalıkları nedeniyle işçilerin dava açması üzerine ‘Yatırımları durdururum’ tehdidinde bulunduğu iddia edildi.

31.07.2012 MA

 
740 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.