Yerel Basında Bugün (30.09.2012)

Yerel Basında Bugün (30.09.2012)
30.09.2012
457
A+
A-

30.09.2012 Pazar günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“35 şehirde 6 bin 500 bina yıkılacak”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: ”5 Ekim’de 35 vilayette 6 bin 500 binayı yıkmaya başlayacağız. Riskli ise yeni evinde taşındığında kira yardımı da yapacağız” dedi.

ADAPOSTASI

Şeker Fabrikası Bir haftada İki El değiştirdi

“Yeni Patron Torunlar”

Adapazarı Şeker Fabrikası sesiz sedasız önce bankaya ardından Torunlar Gıda’ya devredildi. APEK Yönetimi’nin devir işlemlerinde ki sessizliği ve cezaların üreticiye kaldığı yönünde ki haberler pancar üreticisini tedirgin ediyor.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Yerel Seçimlerin Yapılmasına Bir Yıl Kala Sakarya’da Siyasi Partilerde Aday Hareketliği Başladı

“Secim Meydanları Isınıyor”

Ekim 2013’de yapılacak olan yerel seçimler için birçok parti ve aday adayı hazırlıklarını sürdürüyor. Kurban bayramı sonrasında sahaya inecek olan siyasiler nabız yoklamaya devam ediyor.

BİZİMSAKARYA

“Festival Başladı”

Günlerdir sabırsızlıkla beklenen Sakarya Alışveriş Festivali Çark Cadde’sinde gösterişli bir törenle başladı. 7 Ekim gününe kadar yapılacak olan festival için cadde de stantlar açılarak, cadde ve iş yerleri süslendi. Gün boyunca DJ performansları ve dans gösterimlerinin yapıldığı cadde de palyaçolar tarafından miniklere balonlar dağıtıldı, kukla şovlar yapıldı.

SAKARYAHALK

“Ekmeğe Zam Sinyali”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın doğalgaz ve elektriğe zam yapılacağı açıklamasının ardından Türkiye Fırıncılar Federasyonu da un maliyetindeki artış nedeniyle ekmeğe zam sinyali verdi. Un maliyetlerinin gerilemesi durumunda hiçbir zaman ekmeğin kilogramını 3 TL’nin üzerinde satma taraftarı olmadıklarını kaydeden Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı, un maliyetini düşürme adına hem oda başkanları hem de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile görüşeceklerini söyledi.

YENİGÜN

Adaylığı düşünenlerin gözü kulağı bugünkü kongrede olacak

“AKP Yenileniyor”

Adalet ve Kalkınma Parti’sinin (Ak Parti) 4. Olağan Büyük Kongresi bugün Ankara Spor Salonu’nda görkemli bir şekilde yapılacak. Kongreden çıkacak sonucu ise, yerel ve genel seçimlerde aday olmayı düşünenler merak içinde bekliyorlar.

YENİHABER

Saldırıyla İlgili Yavuz’dan İlginç Soru:

Haddini Bilmezler Nasıl Bu Yere Geldi”

AKP Milletvekili Ali İhsan Yavuz, oda başkanı ve gazete sahibi Adnan Uyumaz’ın basın çalışanlarına yönelik silahlı saldırısına sert tepki gösterdi. Bir kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı saldırıyı kınayan Yavuz, “Had bilmez insanlar nasıl toplumun içinde bu yerlere gelebilir’ dedi.

YENİSAKARYA

“İlk Kazma Eski SSK’ya”

Vali Mustafa Büyük, 5 Ekim Cuma günü 35 ilde aynı anda başlayacak olan Kentsel Dönüşüm’de ilk olarak Donatım semtinde bulunan eski SSK binasının yıkılacağı söyledi.


457 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.