Yerel Basında Bugün (30.01.2012)

Yerel Basında Bugün (30.01.2012)
30.01.2012
588
A+
A-

30 Ocak 2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI
“Esnafa proje desteği”
Dörtyol Sanayi Sitesi’ndeki esnafa ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sanayi çarşılarının yenilenmesi için sanayi esnafının hazırladığı projeye destek vereceklerini söyledi.

ADAPOSTASI

“Dörtyol’da yeniden dönüşüm”
Dörtyol Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret eden Başkan Zeki Toçoğlu, sanayi çarşılarının yenilenmesi için sanayi esnafının hazırladığı projeye destek vereceklerini söyledi.

ANADOLU
“MHP’li arkadaşlarımız aklandı”
MHP Adapazarı İlçe Başkanı Ömür Çakar yaptığı yazılı açıklama ile Adapazarı Belediye Meclis Üyeleri hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma izni verilen ve verilmeyen Meclis Üyeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BİZİMSAKARYA
“Hangisi doğru!”
Adapazarı Şeker Fabrikası Kota Sorunu’nu çözecek kanun teklifi ile ilgili iktidar partisinin en üst düzeyinden gelen iki farklı açıklama ciddiyet tartışması başlattı.

SAKARYAHALK
“Gözler Sakarya’da”
Yaklaşık bir yıldır süregelen Sakarya’nın otomobil üssü olması konusunda çalışmalar yürüten Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Köse Musul Türkiye’de bir ilk olacak olan Araç Testi Pisti yatırımının müjdesini verdi. Cumartesi günü ilimize AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi için gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’de Araç Test Pisti için ilk tercihlerinin Sakarya olduğunu söylemişti.

YENİGÜN
Karasu’da 3 gündür elektrik verilemeyen köyler var.
“SEDAŞ yine yaptı yapacağını”
Karasu İlçesi’nde, üzerinde biriken karların buz tutması sonucu oluşan ağırlığa dayanamayan enerji nakil hatlarında kopmalar meydana gelince, ilçe merkezinin yanı sıra 4 belde ile köyler karanlıkta kaldı.

YENİHABER
Gar Meydanı’ndaki prefabrik yapıların yıkılması için tebligat yapıldı.
“Yıkım günü 29 Şubat”
Büyükşehir Belediyesi, Gar Meydanı’ndaki prefabrik iş erlerinin 29 Şubat’a kadar yıkılması için hak sahiplerine tebligatta bulundu. İstimlak için hak sahiplerine teklif edilen metrekare başına 7300 TL ise kabul görmedi.

YENİSAKARYA
Üstünden, bakanın “haberim yok” sözleriyle ilgili açıklama
“Bakan Ergün’e bilgi verdik”
AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Bakan Nihat Ergün’ün önceki gün yaptığı açıklamaya ilişkin, “Şeker Fabrikası’nın avantajına olacak yeni bir kanun teklifi hazırladıklarını” söyledi.

30/01/2012 – H.G


588 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.