Yerel Basında Bugün (29.03.2012)

Yerel Basında Bugün (29.03.2012)
29.03.2012
592
A+
A-

29.03.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Ferizli Belediyesi’ne yolsuzluk suçlaması”

MHP Ferizli İlçe Başkanı İsmail Apdi, Ferizli Belediyesi meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk hakkında yolsuzluk iddialarını gündeme getirdi.

ADAPOSTASI

Başkan Kösemusul ‘Sakarya 5 yıl içinde farklı bir duruma gelecek’ dedi

“SATSO’da hedef büyük”

Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, icat çıkaran, eski köye yeni adet getiren ve taşın altına elini koyan gençler istediklerini söyledi.

ANADOLU

“MHP’den Ferizli Belediyesine yolsuzluk suçlaması”

Milliyetçi Hareket Partisi Ferizli İlçe Başkanı İsmail Apti, Ferizli Belediyesi meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk hakkında yolsuzluk iddialarını gündeme getirdi.

BİZİMSAKARYA

“Tok, açın halini anladı”

‘Tok açın halinden anlamaz’ atasözü tarihe karışıyor. Yemekli, kahvaltılı basın toplantıları furyasına yakalanan Belediyelerin Sosyal Hizmet Müdürleri bir taraftan yemek yiyerek, bir taraftan da ‘aç, yoksul’ vatandaşlara nasıl yardım yapacaklarını tartıştı.

SAKARYAHALK

“Sözler yerine geliyor”

Büyükşehir Belediyesi Korucuk’ta yeni bir duble yol çalışması başlattı. Çalışmayı yerinde inceleyen Başkan Zeki Toçoğlu, ‘Göreve geldiğimde Yenikent’e her alanda yatırım yapacağımızın sözünü vermiştik. Sözlerimizi yerine getiriyoruz. Korucuk’ta 1 km uzunluğunda  30m genişliğinde duble yol çalışması başlattı, hayırlı olsun’ dedi.

YENİGÜN

Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün yaptığına bak

“Tanıtım fiyaskosu!”

Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan ilimizin turistik değerlerinin tanıtıldığı film, tam bir fiyasko.

YENİHABER

Ferizli Belediye Başkanı ile ilgili 300 bin TL’lik yolsuzluk iddiası

“Soğuk’a şok suçlama”

MHP Ferizli İlçe Başkanı İsmail Apti, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk’un kilitli parke ve inşaat malzemesi alımına fesat karıştırdığını iddia ederek, ‘300bin TL’nin hesabını verin’ dedi.

YENİSAKARYA

“Yıkımlar başlıyor”

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, orta hasarlı binaların yıkımıyla ilgili 3 milyon TL’lik kaynak aktarıldığını belirterek, ‘Belediyelerimiz ve İl Özel İdaremiz programlarını yaptı’ dedi.

29/03/2012 MA

 
592 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.