Yerel Basında Bugün (29.02.2012)

Yerel Basında Bugün (29.02.2012)
29.02.2012
459
A+
A-

29.02.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“28 Şubat 1997 kararları tarihimizin kara lekesi!”

Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Şubesi 28 Şubat kararlarının 15. yıl dönümü nedeni ile Adapazarı AKM önünde bir basın açıklaması yaptı.

ADAPOSTASI

Gelir testi yaptırmayanlar aylık 212 TL ödemek zorunda kalacak

“Bugün son gün!”

Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) kaydı bulunmayanlar ile vize tarihleri sona eren yeşil kartlılar bugün mesai bitimine kadar gelir testi yaptırmak zorundalar.

ANADOLU

Sakarya’da önceki gece başlayan kar yağışının ardından İl genelinde 180 köy yolunun ulaşıma kapandığı açıklandı

“Kara teslim olduk!”

Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan soğuk ve kar yağışlı hava dün gece itibari ile Sakarya’da etkisini hissettirmeye başladı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Sakaryalılar güne beyaz bir örtü ile başladı.

BİZİMSAKARYA

Şeker fabrikasıyla ilgili gelişmeleri değerlendirdi

“Üstün iyimser”

Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Adapazarı Şeker Fabrikası kota sorununu çözmek için hazırladıkları kanun teklifinin kendi mecrasında sağlıklı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

SAKARYAHALK

“Kar geri döndü”

Tüm yurdu etkisine alan kar yağışında ilimizde kendini gösterdi. Önceki gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında il genelinde toplam 106 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarını açmak için İl Özel İdaresi ekipleri aralıksız çalışıyor. Öte yandan kar yağışı sonrasında İl merkezide beyaza büründü.

YENİGÜN

Mahkemeden ara karar almazsa, ‘Kayıp-kaçak’ bedelini ödeyecek

“SEDAŞ sıkıntılı”

SEDAŞ’ ın ‘Kayıp-kaçak’ ve ‘Sayaç okuma’ bedellerini haksız aldığını öne sürerek, Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri’ne başvuran tüketicilerin lehine verilen karar gereği, bin liraya kadar olan bedeli hemen ödemesi gerekiyor.

YENİHABER

Cumhuriyet Polis Merkezi Gar Meydanı’na bugün-yarın veda edecek ama…

“Polise yer yok”

Prefabrik işyerleriyle birlikte Gar Meydanı’ndan kaldırılacak olan Cumhuriyet Polis Merkezi’ne yer bulunamadı. İlçe Emniyeti ve yeni polis merkezi için en ideal yer Donatım’daki eski SSK binası.

YENİSAKARYA

“Çil olayı buzlukta”

Adapazarı Belediye Meclisi’ndeki ‘Haksız Kazanç’ tartışmalarının Ahmet Çil – Adapazarı Belediyesi kesiminde, İlçe Teşkilatı’nın da araya girmesiyle şimdilik ateşkes ilan edildiği öne sürülüyor.

29/02/2012 MA

 
459 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.