Yerel Basında Bugün (29 Mart 2018)

Yerel Basında Bugün (29 Mart 2018)
29.03.2018
664
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

EAY KIPIRDADI

Düzce’nin Sakarya İl sınırında meydana gelen 3 artçı deprem korkuya neden oldu. Aynı fay hattı üzerinde bulunan Sakarya’da uzun zamandır deprem konusu tartışılıyor. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Utkucu, ‘Korkulacak bir şey yok’ dedi.

 

ADA POSTASI

HENDEK’TE FECİ KAZA

Hendek’te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

 

BİZİM SAKARYA 

ROMANLAR KARANLIKTA

Erenler’ in Küpçüler Mahallesinde kaçak elektrik kullandığı ve borçların ödenmediği gerekçesiyle, SEDAŞ ekiplerince 72 evin saati mühürlendi.

 

SAKARYA HALK

ERENLER’DE AKILLI ŞEHİR YÜKSELİYOR

Coğrafi konumu nedeniyle ortalama her 30 yılda bir büyük depremlerle yıkılan Sakarya’da örnek bir şehir Erenler’ de yükseliyor. Depreme dayanıklı, modern, yaşam kalitesi yüksek ve içinde kullanım alanı uzaktan kumandayla yönetilebilen ‘Akıllı Konutlar’ büyük ilgi görüyor. Akıllı konutlarla ilgili konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ‘Konutlarımızda vatandaşlarımız huzur ve mutluluğu yaşayacak’ dedi.

 

SAKARYA YENİ HABER

FİYATLAR DÜŞTÜ YİNE SATIŞ YOK!

Konut kredilerindeki faiz artışı, sektörü durma noktasına getirdi. Konut sektörünün en hareketli olduğu Serdivan’ da bile fiyatlar düştü. Sektördeki bir çok aktör zor durumda

 

SAKARYA YENİGÜN

SEÇİMLER BIÇAK SIRTI!

SATSO’nun meslek komitesi seçimleri öncesinde başkan adayları her akşam ayrı otellerde toplantılar yaparak üyeleri kendi gruplarını desteklemek için ikna etmeye çalışıyor.

 

YENİ SAKARYA 

BU BİR BAYRAK YARIŞI

Komite seçimleri öncesi son meclis toplantısında konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ‘Bizim en büyük gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir. Daim olması temennisiyle’ dedi.

 
664 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.