Yerel Basında Bugün (27.06.2014)

Yerel Basında Bugün (27.06.2014)
27.06.2014
453
A+
A-

27.06.2014 Cuma gününe ait yerel gazetelerin manşetleri  şöyle:

ADAPOSTASI

“Kumara göz açtırmam”

Vali Hüseyin Avni Coş, huzurlu bir Ramazan geçirmek için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. Vali Coş özellikle kumar konusunda çok hassas davranılacağını ifade etti.

AKŞAMHABERLERİ

“YHT, Komandolara emanet”

Yüksek Hızlı Tren hattındaki hırsızlı olaylarına karşı çağırılan Jandarma Komando Timi görev başında.

BİZİMSAKARYA

“Hızlı trende komando koruması”

Yüksek hızlı tren hattındaki kablo hırsızlığı olaylarına karşı göreve başlayan Jandarma Komando Timinin çalışmaları böyle görüntülendi.

SAKARYAHALK

“Çekilme sürüyor”

Haziran ayı başında yağan etkili yağışlara rağmen su seviyesi düşmeye devam eden Sapanca Gölü’nde 10 ay önce ve dün çekilen fotoğraflara bakıldığında, sorunun hangi boyutta olduğu görülebiliyor.

YENİGÜN

“Bugün git-yarın gel”

Et ve süt kurumu Sakarya Kombinası, kendi mağazasının yanı sıra, Katlı Pazar yanındaki bayisinde de Ramazan öncesi ucuz et almak isteyen vatandaşların kıyma ve et kuşbaşı ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

YENİHABER

“Hastaneler kapatılacak”

KHB Genel Sekreterliği Kocaali, Ferizli, Kaynarca ve Pamukova İlçe Hastaneleri’ni kapatmak için düğmeye bastı. Kapanan hastaneler Toplum Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülecek.

YENİSAKARYA

“Üretenin yanındayız”

SATSO Meclis toplantısına konuk olan Vali Hüseyin Coş, ‘Biz üreten ve istihdam sağlayan kesimin yanındayız. Çevremizi de koruyarak daha dikkatli çalışılması gerektiğini düşünüyorum’ dedi.

27.06.2014 – A.T.


453 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.