Yerel Basında Bugün (27.01.2012)

Yerel Basında Bugün (27.01.2012)
27.01.2012
511
A+
A-

27.01.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

“Şehir merkezi yeniden”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu “İhsaniye Camiimizin oradan başlayıp, Karaağaç Bulvarı’ndan Yeni Cami’ye kadar uzanan güzergah boyunca yeni bir düzenleme yapacağız”

ADAPOSTASI

3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak olması Sakarya kamuoyunu umutlandırdı

“Dev yatırım 14 ayda tamamlanacak”

New Holland&Case’nin Bekirpaşa sınırları içerisinde kuracağı fabrikanın temeli Haziran ayında atılacak ve fabrika 2013’ün Temmuz veya Ağustos aylarında faaliyete başlayacak.
ANADOLU

“Şekerin geleceği için toplanıldı.”

Sakarya Sivil Toplum Kuruluşları platformu (SATSOP) Başkanı Önder Döker, Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesi çalışmalarına ilişkin, “Telafisi mümkün olamayacak şekilde hatalı ve gereksiz bir özelleştirmenin yapılmasında ısrar ediliyor” dedi.

BİZİM SAKARYA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tren yolcuları için 16 otobüs tahsis etti, şimdi sıra Sakarya’da

“Komşu çözdü”

YHT Çalışmalarından dolayı tren seferleri durdurulmadan önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tren yolcularına alternatif çözüm üretti.

SAKARYA HALK

“Eurotem Eleştirisi”

MHP İlimiz Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, sendikacılarla buluşmasında TÜVASAŞ’ın başka bir yere taşınmasıyla ilgili olarak, “TÜVASAŞ’ın bağrına saplanmış olan Eurotem’in ne olduğunun ve kuruluşla ne yapılmak istendiğinin Hükümet tarafından bir dille herkesin anlayacağı tarzda açıklama yapmasını bekliyoruz” dedi.

SAKARYA YENİGÜN

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenicami esnafı ile bir araya geldi.

“Bir makyaj daha”

Adapazarı’nda dün kahvaltısını Yenicami’de bir grup esnaf ile yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapılacak yeni çalışmaları anlatırken, Yenicami’de meydan yapılması isteğine ise “İleride” cevabını verdi.

SAKARYA YENİHABER

Toçoğlu: Gar Meydanı’ndaki istimlak sorununu çözmeye çalışıyoruz.

“Başkan para peşinde”

Yenicami esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Gar Meydanı ile ilgili olarak SATSO’yu eleştirdi. Toçoğlu, “Gar Meydanı’nda istimlak çalışması yapmak için kredi peşinde koşuyorum” dedi.

YENİ SAKARYA

“İcrada pürüz”

Kredi borçlarını ödeyemedikleri için icralık olan köylerin sorununa ilişkin çözüm çalışmalarında pürüz çıktığı ve konunun yasal zemine oturtulmasına çalışıldığı ifade edildi.

27/01/2012 – Z.S.

 

 
511 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.