Yerel Basında Bugün (26.11.2012)

Yerel Basında Bugün (26.11.2012)
26.11.2012
390
A+
A-

26.11.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

MKYK üyesi Çiğdem Atabek, AK Parti İlçe Danışma Toplantısında protokolde yer ayrılmayınca salonu terk etti

“AK Parti’de, Atabek krizi”

Adalet ve Kalkınma Partisi Adapazarı İlçe Başkanlığı’nın Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlemiş olduğu danışma toplantısında kendisine protokolde yer verilmemiş olması nedeniyle toplantıyı terk eden Çiğdem Atabek’i konuşuyor.

ADAPOSTASI

“Müteahhitler dönüşüme talip”

Sakarya Müteahhitler Birliği Erenler Belediye Başkanı Öztürk ile bir araya geldi. Birlik Başkanı Kadir Savaş, Sakaryalı Müteahhitler olarak Kentsel Dönüşüm çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

BİZİMSAKARYA

“AKP-MHP’de huzursuzluk”

AKP’de bir süre önce MKYK’ya seçilen Çiğdem Erdoğan Atabek’e karşı il yönetiminden bazı isimlerle bazı milletvekillerinin tavır alması parti içinde sıkıntı yarattı. MHP’deyse, ilçe yönetimlerinde bulunan Genel Başkan Devlet Bahçeli taraftarlarının, İl Başkanı Erdoğan’ın baskısıyla istifaya zorlanması, bu partiyi de karıştırdı.

SAKARYAHALK

“Bakanlıktan hibe”

Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 km uzunluğunda 10 milyon TL’ye mal olacak bisiklet yolu projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 5 milyon TL hibe vererek projeye destek olacak. Projenin tüm Türkiye’ye örnek olması bekleniyor.

YENİGÜN

Orta hasarlı binalar için, artık onarım ve güçlendirme yolu kapandı

“Günah keçisi olmak istemiyoruz”

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Yılmaz, orta hasarlı binalarda sona gelinen noktada SAÜ’nün vereceği raporlar ile günah keçisi durumuna düşürüleceğini belirterek, ‘Bu işin vicdani ve hukuki boyutu var’ dedi.

YENİHABER

Başkan Ali İnci Hendek için hazırladığı yeni projelerini sunacak

“Başbakan’a gidiyor”

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, olimpiyatlara yüzlere sporcu hazırlamak, ikinci devlet üniversitesini ilçeye kazandırmak gibi büyük çaplı projeleri hayata geçirmek adına Başbakan Erdoğan’la görüşüp destek isteyeceğini söyledi.

YENİSAKARYA

“Doğumevi için entegre proje”

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında yapılması planlanan Doğumevi’nin geçitle hastaneye bağlanarak, entegre kullanılmasının planlandığı bildirildi.

26.11.2012 MA

 
390 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.