Yerel Basında Bugün (26.03.2012)

Yerel Basında Bugün (26.03.2012)
26.03.2012
925
A+
A-

26.03.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Karapürçek’te Hasan Fehmi Güneş rüzgârı!”

İçişleri eski bakanı Hasan Fehmi Güneş’ten AK Parti’ye ağır eleştiriler yaptı. Güneş: ‘Devlet bir parti tarafından işgal edilmiştir ve devlet mollalaştırılmaya başlamıştır.’

ADAPOSTASI

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, yeni projeler hazırladıklarını söyledi.

“Üstün, müjde verdi”

AK Parti Serdivan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda baraj müjdesi veren Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, projenin ayrıntılarını gazetemize açıkladı.

ANADOLU

“CHP’de ‘ağabey’ formülü

CHP’de İlçe Kongreleri tam gaz devam ederken, İl Başkan adaylığı için çeşitli isimler gündeme geliyor.

BİZİMSAKARYA

“Vergiden çok oda aidatı!”

Türkiye çapında yapılan bir araştırma, esnafın devlete ödediği vergiden çok meslek odalarına aidat ödediğini ortaya koydu. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın araştırma üssü olarak seçtiği iller arasında Sakarya’da var.

SAKARYAHALK

“Bizim duruşumuz ortada”

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Yaşar Erdem’in Müteahhitler Birliği Derneği Genel Kuruluna katılan ve ‘Çok Katlı Binaların İmarı’ ile konuşan Rektör Muzaffer Elmas’ı eleştirmesinin yankıları sürüyor.

YENİGÜN

Halkbank Bölge Müdürü Mustafa Çödek esnafları uyardı

“Kredileri ödeyin”

Erenler Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin mali kongresine katılan Halkbank Bölge Müdürü Mustafa Çödek, esnafların aldıkları kredileri bankalara mutlaka zamanında ödemeleri gerektiğini söyledi.

YENİHABER

Toçoğlu Büyükşehir’deki 3 yılını anlattı

“Bu şehirde yapılmayanları yapıyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirde yıllardır yapılmayanları yaptıklarını söyledi. Toçoğlu ‘Yaptığımız işleri halk takdir edecek. Ben bu şehri altınla bile kaplasam, bazıları çıkar ayarını beğenmez. O yüzden bizim için en büyük imtihan seçimler’ dedi.

YENİSAKARYA

“Ne yaman çelişki!”

Bir taraftan Güney Koreli firma fabrika kurup 350 işçi çalıştıracak diye göbek atıyoruz, diğer taraftan kampanya dönemlerinde 800 işçinin çalıştığı fabrikanın batışına seyirci kalıyoruz.

26/03/2012 MA

 
925 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.