Yerel Basında Bugün ( 26 Mart 2018 )

Yerel Basında Bugün ( 26 Mart 2018 )
26.03.2018
771
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

REKTÖRLÜK MÜCADELESİ

Yarın görevinden istifa edecek olan Muzaffer Elmas’ın yerine SAÜ Rektörü olarak vekaleten  Kadir Ardıç atanacak. Başvuru sürecinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni rektörü belirleyecek. İbre Atilla Arkan’ dan yana.

 

ADA POSTASI

CHP ÇOK İDDİALI

2019 seçimlerine iddialı hazırlanan CHP’de parti içi eğitim çalışmaları da hız kazandı. İl Başkanı Erdoğan Isır, ‘2019 seçimlerinde tabanımızın desteğiyle kazanacağız. Bizler kazanma sözü ile aday olduk. Sosyal belediyecilik anlayışını her ilçede yaşatacağız’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

BU TOPRAKLARA KIYMAYIN!

OSB kurulmak istenilen Söğütlü Kantar Mahallesi halkı, ‘Topraklarımıza dokunmayın ekmeğimizi elimizden almayın’ diye feryat etti.

 

SAKARYA HALK

AZRAİL PAT DİYE GELİYOR

Halk arasında ‘Pat-Pat’ olarak bilinen tarım aracı havaların ısınmasıyla birlikte yine can almaya başladı. Önce Karasu ardından Akyazı’da 2 kişinin can verdiği kazalar sonrasında gözler ‘Pat-Pat’ kazalarına çevrildi.

SAKARYA YENİ HABER

BİR MİLYARLIK VURGUN

Çiftlik Bank soruşturmasında, 31 Temmuz 2016 tarihinden bu yana sisteme para yatıran kişi sayısının 132 bin 222 olduğu ve 1 milyar 139 milyon 972 bin lira topladığı ortaya çıktı. İl ve ilçelerde açılan soruşturmalarda İstanbul’da birleştirilecek.

 

YENİ SAKARYA 

‘BURADA OSB İSTEMİYORUZ’

Söğütlü Kantar, Fındıklı ve Akçakamış mahalleliler sahipleri ve sakinleri bölgelerinde kurulması planlanan organize sanayi bölgesine (OSB) karşı olduklarını bildirdi.

 
771 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.