Yerel Basında Bugün (25.10.2012)

Yerel Basında Bugün (25.10.2012)
25.10.2012
667
A+
A-

25.10.2012 Perşembe günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Kurban Bayramı’nı annesiz geçirecek”

Dini nikahlı eşiyle yaşarken evrakları olmadığı için sınır dışı edilen Shahlo Kurbanova’nın eşi Yasin Alkan ile ikiz çocukları Yaser ve Ensar, Kurban Bayramı’nı anneleri olmadan geçirecek.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Kurban Bayramı tatili kazalarla başladı, 5 kişinin yaralandığı çifte kazada ortalık savaş alanına döndü

“Bayram trafiğine dikkat!”

Sakarya genelinde şehirlerarası karayollarında trafik polisleri sık denetimlerle hız ve emniyet kemeri kontrollerini aralıksız olarak güzergâhlarında yapacak

ADAPOSTASI

“Çifte bayram”

Bugün saat 08.02’de kılınacak namaz ile 4 gün sürecek Kurban Bayramı başlayacak. Bayramın hemen sonrasında ise; Cumhuriyetimizin 89. yıl dönümünün coşkusu yaşanacak.

BİZİMSAKARYA

“Bayram zehir oluyordu”

Dün sabah saatlerinde etkisini gösteren yoğun yağış nedeniyle kontrolden çıkarak devrilen Alifuatpaşa Özel Halk Otobüsünde bulunan 5 yolcu yaralandı. Feci kazada can kaybı yaşanmaması teselli oldu.

SAKARYAHALK

“Rüya Proje’de adım atılıyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu rüya proje olarak nitelendirdikleri Sakarya Nehri Rekreasyon çalışmasını kısa süre içinde başlatacaklarını açıkladı. Sakarya’nın dört bir yanında şehre yeni yaşam alanları kazandırmak için çalıştıklarını kaydeden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu rüya proje olarak nitelendirilen Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

YENİGÜN

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenci sayısı 65 bine ulaştı

“2. Üniversite unutuldu!”

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenci kapasitesinin şartları zorlamasına rağmen, 2. devlet üniversitesinin kurulması neredeyse hayal oldu. Sakarya’da bacasız sanayi olarak görülen ikinci üniversitenin bir an önce kurulması gerekiyor.

YENİHABER

Büyük kurultay öncesi partide yaşanan kutuplaşmayı değerlendirdiler:

“Söz başkanların”

MHP’de 4 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan Büyük Kurultay öncesi İl Başkanı Mehmet Erdoğan ve ekibi Koray Aydın’a destek vereceğini açıklamıştı.

YENİSAKARYA

Başkan Toçoğlu bayram mesajlarında icraatlarını anlattı

“Büyükşehir’de pembe tablo”

Başkan Zeki Toçoğlu, en çok eleştirdiği trafik ve ulaşım sorununu çözdüklerini belirterek, ‘yaptığımız düzenlemelerle artık şehir merkezinde trafik daha rahat ve düzenli bir şekilde akıyor’ dedi.

 

25.10.2012 EK

 
667 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.