Yerel Basında Bugün ( 24 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 24 Şubat 2018)
24.02.2018
739
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

SAHTE POLİS AVI

Geçtiğimiz günlerde trafik kontrolü yaparken yakalanan sahte polis vakasının ardından dün de kendini polis olarak tanıtan 3 kişi Ser divan’ da kız öğrencilerin evine girmek istedi. Komşuların ihbarı üzerine 3 şahıs kıskıvrak yakalandı.

 

ADA POSTASI

MİLLİ VE YERLİ OSB

BMC’ nin Karasu’ da kuracağı 4 fabrikayla hayata geçireceği yatırım için geri sayım sürerken, Kaynarca’da yapılacak olan Makine İhtisas OSB de milli üretim ve savunma sanayi şirketlerine ev sahipliği yapacak.

 

BİZİM SAKARYA 

HERKES AYAKTA

Çocuklara yönelik cinsel istismara karşı toplumun her kesiminden tepki geliyor. CHP Sakarya Kadın Kolları dün basın açıklaması yapıp, sokakta bildiri dağıttı.

 

SAKARYA HALK

REHİNE BASKINI

Adapazarı Yuvam Sokak’ta kelimenin tam anlamıyla panik ve korku dolu anlar yaşandı. Adının başında ‘American’ olan yabancı dil kursunu basan bir kişi, kurum müdürü odasında 8 kişiyi rehin aldı. Havaya ateş açan saldırganı Sakarya polisi son derece başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirdi.

 

SAKARYA YENİ HABER

YENİKENT’E SAHİP ÇIKIN

Camili’ de yeni işyerlerinin açılışına katılan Vali Balkanlıoğlu, yerel yönetimlerin Yenikent’ i kaderine terk etmemesi gerektiğini belirterek, ‘Bölgeyi asla sakinlerine bırakmayın. Burası özel site değil. Yenikent’ e sahip çıkın’ dedi.

 

SAKARYA YENİGÜN

REHİNE DEHŞETİ!

Çark Caddesi Yuvam Sokak’taki Yabancı Dil Kursu’na giren eli silahlı E.K., içerideki 7 kişiyi rehin alıp sağa sola 5-6 el ateş etti. Korku dolu anların yaşandığı rehine dehşetini Özel Harekat Polisi yaptığı operasyon ile kimseye bir şey olmadan sonuçlandırdı.

 

 YENİ SAKARYA 

HİZMET ÇITASI YÜKSELECEK

‘Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Başkan Toçoğlu, ‘Seçimlere hazırlıkta adımları sıklaştıracağız. Yeni sistemle hizmetlerimizin çıtası daha da yükselecek’ dedi.
739 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.