Yerel Basında Bugün (23.12.2011)

Yerel Basında Bugün (23.12.2011)
23.12.2011
523
A+
A-

23.11.2011 Cuma Günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Fransa’ya Cevap”

Fransa’nın aldığı sözde Ermeni Soykırımı yasa tasarısına büyük tepki. SATSO Meclisi her yıl 8 Mayıs tarihinin “Cezayir Halkına Yönelik Soykırımı Anma Günü” olmasını oy birliğiyle kabul etti.

ADAPOSTASI

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay parasal yardım yapılacağının müjdesini verdi

“Bakan’dan destek geldi ”

Vali Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ı makamında ziyaret etti.

ANADOLU

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 15 bin lale soğanı dağıttı

Lale” ile güzelleşeceğiz

Başkanvekili Fevzi Kılıç, “Çiçek gibi Sakarya hayalimizi ve idealimizi gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Türkiye’nin en çevreci şehri olmak gibi bir hedefimiz var” dedi.

BİZİM SAKARYA

400 yatak kapasiteli hastanede bölümler arasındaki yatak dağılımı sağlık camiasında krize neden oldu.

“Çok ölüm olur”

Hizmete açılmayı bekleyen hastane üniteler arasında kapasite kavgası başladı. Plana göre, yoğun bakım ünitesine 6 yatak hesaplanıyor. Hastanede görevli bir eğitim görevlisi duruma şiddetle itiraz ediyor: “Bu rakam Sakarya için cinayettir. Çok ölüm vakaları yaşarız.

SAKARYA HALK

“Türkiye örnek oldu”

İlimiz Valisi Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Büyük ve Toçoğlu’nun ziyaret ettiği Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, orta hasarlı bina konusunda yapılan işlemlerle ilgili olarak Sakarya’nın Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

YENİGÜN

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, orta hasarlı konusunda destek verdi.

“Yıkın, para bizden”

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, orta hasarlı binalar konusunda Sakarya’nın Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu belirterek, “Vatandaşın can güvenliği tehdit eden orta hasarlı binaların yıkımı konusunda, Sakarya’ya hükümet olarak maddi destek vereceğiz” dedi.

 

SAKARYA YENİHABER

20 Bin yolcu dev firmaların iştahını kabarttı.

“Otobüsçü para basacak”

Adapazarı-Haydarpaşa tren seferlerinin 31 Ocaktan itibaren 30 ay süreyle duracak olması otobüs firmalarını harekete geçirdi. Metro ve VİB’in yanı sıra Ulusoy, Kamil Koç ve Albayrak gibi firmalar 20 bin yolculuk pastadan pay kapmak için rekabete hazırlanıyor.

 

YENİ SAKARYA

Şeker Fabrikası yol ayrımında, önünde 3 seçenek

“Kayıp para 200 milyon ”

Şeker Fabrikası yol ayrımında,  önünde 3 seçenek var. Ya kota artışı sağlanıp fabrikanın önü açılacak, ya zararı göze alıp üretime devam edecek, ya da kapanacak. Son seçeneğin faturası yıllık 200 milyon lira…

23/12/2011 – ZS

 

 
523 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.