Yerel Basında Bugün (22.08.2012)

Yerel Basında Bugün (22.08.2012)
22.08.2012
515
A+
A-

22.08.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Çimento fabrikası için tulumlu eylem yapıldı”

Karasu Darıçayırı’nda kurulması planlanan çimento fabrikası için eylem yapıldı. Eyleme CHP Milletvekili Engin Özkoç’ta katıldı. 800 kişi ‘zehirlenmek istemiyoruz’ diye slogan attı.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Darıçayırı’nda vatandaş çimento fabrikasının kurulacağı şantiye önüne çadır kurdu, fabrikayı kurdurmamakta kararlılar

“Çimento fabrikası halkı ayağa kaldırdı”

Karası ilçesine bağlı Darıçayırı  Beldesi halkı çimento fabrikasının yapımının engellemesi için 3 yüz ile kişi şantiye önünde protesto eylemi yaptı, CHP’liler destek verdi.

ADAPOSTASI

“Kanlı bayram”

Ramazan Bayramı’nda trafik canavarı yine can aldı. Buna kavgalar, iş kazaları ve diğer adli olaylarda eklenince bilanço ağır oldu: 6 ölü, 25 yaralı. Bayram birçok kişiye zehir oldu.

ANADOLU

“Paramı son kuruşuna kadar alacağım”

Sakarya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (SESOB)’un hizmet binasını icra yoluyla satışa çıkaran Musa Çalışkan isimli esnaf, ‘O binayı satıp, bu dükkanları bize defalarca satanlardan paramı son kuruşuna kadar alacağım” dedi.

BİZİMSAKARYA

“Kanlı bayram”

Arife günü Serdivan’da silahlı saldırıyla başlayan Ramazan Bayramı dün de Adapazarı şehir merkezinde yaşanan silahlı vurgunla son buldu. 3 günlük bayram tatilinde il genelinde saldırı, kaza ve başka olaylarda 5 kişi yaşamını yitirdi, 24 kişi yaralandı.

SAKARYAHALK

“Yazıklar olsun”

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti İlimiz Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Gaziantep’teki terör olayına ilişkin olarak ‘En küçük insan hakkı için komisyonumuzu sabah akşam aşındırdılar, halkımızın temel insan hakkı olan yaşam hakkını yok etmek için uğraşıyorlarsa onlara yazıklar olsun’ dedi.

YENİGÜN

“Muhalefet iktidar kıskacında”

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, gündeme dair gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Uncuoğlu, yerel seçimlerde aday olmayacağını belirtirken, Karasu ve Pamukova Belediye başkanlarının partilerine katılmasını değerlendirdi.

YENİHABER

Kazalar, saldırılar ve kavgaların bilançosu ağır oldu

“Kanlı bayram!”

Kazalar, bıçaklı ve silahlı kavgalar bayram coşkusuna gölge düşürdü. Trafik kazalarında 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Serdivan’da kaza kurşunu can aldı, Katlı Pazaryeri’nde bir balıkçı ortağını vurdu.

YENİSAKARYA

“Tehlikeyi gördüler”

Vali Mustafa Büyük’ün ‘5 fabrika kadar zararlı ama yetkimiz yok’ dediği çimento fabrikası konusunda çevreciler hareke geçti. Darıçayı’na yürüyen yaklaşık bin kişi, ‘Ölmek değil, yaşamak istiyoruz’ diye haykırdı.

22.08.2012 MA

 
515 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.