Yerel Basında Bugün (22 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (22 Mayıs 2018)
22.05.2018
741
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

ATEŞTEN GÖMLEK

Sakarya’nın vekili olmaya aday olan isimler aynı zamanda şehir birçok sorununun da yükünü üstlenmeye aday olmuş olacak. Sakarya’nın yeni vekillerinin önünde en önemli iki başlık ise eğitim ve sağlık olacak. ‘Ateşten Gömlek’ olarak da nitelendirilebilecek bu sorunları hangi adayların üstleneceği ise 24 Haziran’da belli olacak.

 

ADA POSTASI

LİSTELER AÇIKLANDI

24 Haziran’daki genel seçime katılacak olan siyasi partiler milletvekili aday listelerini dün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim ettiler. AK Parti listesinde Kenan Sofuoğlu, İYİ Parti’de Ümit Dikbayır, sürprizi yaşandı.

 

BİZİM SAKARYA 

AKP’DE ÜÇ VEKİL LİSTE DIŞINDA!

AKP’nin Sakarya Milletvekili aday listesinde beklendiği gibi değişim yaşandı. Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün ve Mustafa İsen aday gösterilmedi. Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu üçüncü sırada yer aldı.

 

SAKARYA HALK

REİS ŞOK ETTİ!

Büyük heyecanla beklenen milletvekili listelerinin açıklanmasıyla birlikte uzun yıllar milletvekilliği yaptıktan sonra bir kez daha aday adayı olan Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün ve Mustafa İsen listede yer bulamadı. Liste dışı kalan 3 vekil ile yıllar sonra aday adayı olan eski milletvekili Recep Yıldırım liste şoku yaşadı.

 

SAKARYA YENİ HABER

İŞTE SAKARYA’NIN ADAYLARI

Siyasi Partiler listeleri dün Yüksek Seçim Kurulu’na sundu. Listesi merakla beklenen AKP’de Mustafa İsen, Şaban Dişli ve Ayhan Sefer Üstün listede yer almazken, İyi Parti’de Enver Toçoğlu aday gösterilmedi. CHP’de de yine ilk sırada Engin Özkoç yer aldı.

 

SAKARYA YENİGÜN

AK PARTİ’DE SÜRPRİZ!

AK Parti’de milletvekillerinden Ali İhsan Yavuz birinci, Recep Uncuoğlu ise ikinci sıraya konulurken, 3. sırada da günlerdir adı gündemde olan Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu yer aldı.

YENİ SAKARYA 

İŞTE ADAYLAR

Partilerin milletvekili aday listeleri dün YSK’ya sunuldu. AK Parti’de 3 milletvekili tekrar aday gösterilmezken İyi Parti’de ise Enver Toçoğlu listede yer almadı.
741 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.