Yerel Basında Bugün (21.11.2011)

Yerel Basında Bugün (21.11.2011)
21.11.2011
615
A+
A-

21 Kasım 2011 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

İMO Sakarya Şubesi 5 saatte bilirkişi raporu verdi ama bir soruya 2 aydır cevap veremiyor.

“Cevap ver Gürpınar!”

Toyota Evleri Yönetimi ile site sakini arasında kat mülkiyeti sorunu yaşandı. Siye Yönetimi İnşaat Mühendisleri Odası’na ‘Bilirkişi Raporu için 14:00’da başvurdu ve İMO tam beş saatte bilirkişi raporu vererek, kırılması zor bir rekora imza attı.

ADAPOSTASI

AK Parti Genel Merkezi Erenler,Karasu ve Kocaali ilçe başkanlıkları için adaylarını açıkladı.

“AK Parti’de sürpriz gelişme”

Genel Merkez’de yapıla görüşmelerde sürpriz iki karar çıktı. Karasu’da adaylar arasında yer almayan İshak Sarı Başkan adaylığına gösterilirken, Kocaali’de ise Basri Burak Ak’ ın ismi ön plana çıktı.

ANADOLU

Mustafa Ak, AK Parti İlçe Başkanlığına seçildi.

“Mustafa Ak, Başkan”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilirken, Genel Merkez tarafından tek aday olarak gösterilen Mustafa Ak,242 delegenin oy kullandığı seçimde aldığı 236 oy ile Adapazarı İlçe Başkanlığı’na seçildi.

BİZİMSAKARYA

“Hasarlıya sıkı yönetim ilanı”

Orta hasarlı binaların yıkımı ile ilgili son söz bugün söyleniyor. Vali Mustafa Büyük Başkanlığında Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve ilgili Daire Müdürlerinin katılacağı toplantıdan uygulama takviminin açıklanması bekleniyor.

SAKARYAHALK

“Çark’ta çift yön uygulaması başladı”

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Ramazan Ayında başlatılan çalışma ile Atatürk Bulvarı’nda yeni kavşaklar açılmış ve bazı caddelerde trafik akış yönü değiştirilmişti.Büyükşehir Belediyesi caddelerde yaptığı yön uygulamasına bir yenisini daha ekleyerek Çark Caddesini de çift yönlü trafiğe açtı.

YENİGÜN

Sakarya Valiliği’nde orta hasarlılar için ilk ciddi toplantı yapılıyor.

“Artık dönüş yok!”

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Van depremi sonrasında gündeme gelen ilimizdeki orta hasarlı binaların yıkımı ile ilgili olarak, bu sabah Valilikte geniş katılımlı bir toplantı yapıyor.

YENİHABER

Tüm Avrupa Alarmda,bizde kimsenin umurunda değil.

“Öldürücü virüs Sakarya’da”

Almanya’yı alarma geçiren öldürücü EHEC Virüsü Sakarya’da haftalardır hızla yayılıyor. Ancak hiçbir yetkili halkı uyarıcı bilgi vermiyor. Salgın, tehlikeli boyutlarda.

YENİSAKARYA

“AK başkan”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığına Mustafa Ak seçildi. Delegelerden çok misafirlerin bulunduğu kongrede coşkunun olmayışı dikkatlerden kaçmadı.


615 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.