Yerel Basında Bugün (21.05.2012)

Yerel Basında Bugün (21.05.2012)
21.05.2012
664
A+
A-

21.05.2012 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Düğüne kanlı baskın!”

Eşi 1 hafta önce ölen ve psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen yaşlı adam komşusunun düğününü bastı ve arka arkaya tetiğe bastı. Düğün bir anda can pazarına dönüştü.

ADAPOSTASI

Engin Özkoç’a rağmen Yaşar Erdem’i devirip İl Başkanı olan Ecevit Keleş büyük oynuyor

“CHP’de 3 Haziran hesaplaşması!”

3 Haziran’da yapılacak olan CHP İl Kadın Kolları Kongresi CHP’de hareketlendirdi. Ecevit Keleş Kadın Kolları Başkanı Melek Yılmazer’in karşısına Esen Kutluata’yı aday çıkartıyor.

ANADOLU

“Trajikomik yıkım”

Sapanca ilçesinde, belediye mülkiyeti kendisine ait bir oteli elinde hiçbir karar olmadan kaçak olduğu gerekçesiyle yıkmak istedi.

BİZİMSAKARYA

“Sana değer Sakarya”

Büyükşehir de düzenlenen ‘alış-veriş şenliği’ kervanına son olarak Ankara’da katıldı. Şehir ekonomisine can katan, esnafın yüzünü güldüren ve yılda milyarlarca lira ciro yapan ‘alış-veriş şenliği’ için artık Sakarya’nın da harekete geçme zamanı geldi.

SAKARYAHALK

“Kanlı düğün”

Yeşilyurt Köyü’nde psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Hikmet D. komşusunun düğününü bastı. Silahla düğünde rastgele  ateş açan adam 1’i çocuk 5 kişiyi yaraladı.

YENİGÜN

Hastanelerdeki yatak yokluğuna, birde arızalı cihazlar eklendi

“Sağlık Allah’a emanet”

Sakarya’daki hastanelerde yatak yetersizliği nedeniyle, hastalar basit bir olay nedeniyle bile komşu illere sevk edilirken, şimdi de hastanelerdeki tomografi cihazının bozuk olması nedeniyle hastalar çile çekiyor.

YENİHABER

Belediye, mülkiyeti kendisine ait otel binasına kepçe dayadı

“Bir garip yıkım”

Sapanca Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan ve 11 ay önce bir otel işletmecisine kiraladığı binayı, kaçak olduğu gerekçesiyle yıkmak istedi. Kepçeli yıkım ekibi, son anda engellendi.

YENİSAKARYA

“Zarar büyük”

Önceki gün Sakarya’nın bazı bölgelerinde etkili olan dolu yağışı ekili arazileri vurdu. Zarar gören çiftçilerin çok büyük bölümünün sigorta yaptırmadığı belirlendi.

21.05.2012 MA

 
664 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.