Yerel Basında Bugün ( 21 Şubat 2018)

Yerel Basında Bugün ( 21 Şubat 2018)
21.02.2018
565
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

GÖZLER KOMİSYONDA

KHK ile kamudan ihraç edilen memurların dönüşü başladı. Mahkemelerden iade kararı alanlar gözünü OHAL Komisyonu’na çevirdi. İhraç olanların yerine atanan memurlar hakkında ise belirsizlik hakim.

 

ADA POSTASI

50+1 ULAŞILAMAYACAK BİR HEDEF DEĞİL

Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın 52. İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç 2019 seçiminin önemine değinerek, Sakarya için 50+1 ulaşılamayacak bir hedef olmadığını söyledi.

 

BİZİM SAKARYA 

‘ÇOCUKLAR İÇİN SES VERİN’

Çocuk istismarıyla mücadelede etkinliği arttırmak amacıyla, Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi öncülüğünde bildiri ve talepler listesi oluşturuluyor.

 

SAKARYA HALK

ERDOĞAN ALARMI

Erdoğan’ın gelişiyle ilgili olarak Sakarya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi ayrı, Ak Parti Sakarya İl Teşkilatı  ise ayrı toplantılar yapıyor. Yapılan toplantıların başında ise güvenlik tedbirleri liste başında bulunuyor.

 

SAKARYA YENİ HABER

AZO’DA KAYYUM DÖNEMİ

Türkiye Ziraat odaları Birliği, Adapazarı Ziraat Odası’nda Meclisi de yönetimi de feshetti, kayyum atadı. 3 kişilik kayyum önce delege sonra meclis üyesi seçimini gerçekleştirecek.

 

SAKARYA YENİGÜN

TAŞERONA TIRPAN!

Büyükşehir Belediyesi ile SASKİ’ nin kadroya alacağı taşeron işçilerin listesi belli oldu. Büyükşehir bünyesinde bin 92 kişi, SASKİ’ de ise 638 kişi kadro için uygun bulunurken, 370 kişi ise kabul edilmedi.

 

YENİ SAKARYA 

BÜYÜK HEYECAN

Ak Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın 52. İlçe Danışma Meclisi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin il kongresi için Serdivan’ a gelecek olması toplantının ana konusunu oluşturdu.
565 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.