Yerel Basında Bugün (20.06.2012)

Yerel Basında Bugün (20.06.2012)
20.06.2012
438
A+
A-

20.06.2012 Çarşamba günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Organize İşlere Fuhuş Baskını”

Polis organizasyon şirketine fuhuş baskını yaptı. Baskın sırasında fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltılar yapılırken, bir kişi fuhuşa aracılık yaptığı iddiasıyla tutuklandı.
ADAPOSTASI

“Binali Yıldırım Sakarya’da”

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım TÜVASAŞ’ın Bulgaristan Demiryolları için yapılan yataklı lüks yolcu vagonlarının teslimi için Sakarya’daki programa katılacak.

ANADOLU

“Çokluk Cevap Hakkını Kullandı”

MHP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Suat Çokluk, AKP Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çile’e cevap vererek, “Bu iddiaları ispat etmen için sana üç gün süre veriyorum. Bu süre içinde iddialarını ispat edemezsen sana söyleyeceğim cümle, sen Adapazarı’nın en yalancı ve en iftiracı insanısın olacaktır” dedi.

BİZİMSAKARYA

“AKP’de ‘No Comment ‘ Dönemi”

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde disiplini ve iç muhalefetin sesinin yükselmemesiyle bilinen AKP’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. AKP’li İl Başkan Yardımcısı ve Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çil, yine AKP’li Adapazarı belediye yönetimini iftiracı, yalancı ve komplocu olmakla suçluyor.

SAKARYAHALK

Halk Sağlığı Müdürü hala atanamadı

“Atama Krizi”

Sağlık Bakanlığı Teşkilat yapısının değişmesinin ardından yeni oluşturulan Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne şuana kadar atama yapılamamasının arkasında siyasi çekişmelerin olduğu söyleniyor.

YENİGÜN

YENİGÜN yılların ayıbına son vermek için öneride bulunuyor

“İşte Size Fuar Alanı!”

Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) karşısındaki binlerce dönümlük arazi, rahatlıkla fuar alanı olarak değerlendirilebilir.

YENİHABER

TÜVASAŞ Bulgaristan için ürettiği vagonları törenle teslim ediyor.

“AB’ye İlk Vagon”

TÜVASAŞ tarafından üretilen lüks yataklı yolcu vagonlarının AB üyesi Bulgaristan Demiryolları’na teslim töreni bu iki ülkenin Ulaştırma Bakanları’nın katılımıyla gerçekleştirilecek.
YENİSAKARYA

“Üslup Aynı Cevap Ağır!”

AK Partili Ahmet Çil’in “ Partimize gelmek için diz çöktü” diye itham ettiği MHP’li Suat Çokluk, “İspat edemezsen Adapazarı’nın en yalancı insanısın” diye cevap verdi.

20.06.2012 YC

 



438 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.