Yerel Basında Bugün (20.03.2012)

Yerel Basında Bugün (20.03.2012)
20.03.2012
478
A+
A-

20.03.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Çark Caddesi’nin tamamının trafiğe kapatılması isteniyor”

Çark Caddesi’nin girişinde bulunan esnaflar, Çark Caddesinin Pasaj 2000’e kadar olan bölümünün trafiğe kapatılmasını istiyor. 75 imzalı dilekçeyi Büyükşehir Belediyesine iletildi.

ADAPOSTASI

Bir önceki yıl 3 bin 149, geçen yıl 7 bin 139 kişi yerleştirildi

“Kurslar umut oldu”

İş Kur İl Müdürü Tekin Kaya, işsizlikle ilgili umut veren açıklamalar yaptı. Kaya gençleri işgücü yetiştirme kurslarına katılmaya davet etti.

ANADOLU

“Kıyı erozyonu Meclise taşınıyor”

Karasu sahillerinde yaşanan kıyı erozyonu ve yapılan yanlış müdahaleler Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşınıyor.

BİZİMSAKARYA

“Karasu TBMM gündeminde”

Karasu sahilinde yaşanan kıyı erozyonu TBMM gündemine taşınıyor. Milletvekili Münir Kutluata tarafından hazırlanan ve MHP grubu tarafından Meclis Başkanlığına sunulan araştırma önergesi bugün saat 15.00’de meclis genel kurulunda görüşmeye açılacak.

SAKARYAHALK

“Ankara’dan müjde var”

AK Parti ilimiz milletvekillerinin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’la yaptığı toplantıdan, olumlu sonuç çıktı. Görüşme sonrasında Sakarya için birçok yeni proje açıklandı.

YENİGÜN

Poyrazlar Mezarlığı’ndaki kıble tartışmasını, Müftülük bilmiyor

“Garip ama gerçek”

Adapazarı Poyrazlar Köyü Mezarlığı’nda, 15 gün önce toprağa verilen Sevdiye Koç’un mezarının farklı olması, köyde kıble tartışması yaratmıştı. Bu tartışmanın ne Adapazarı ilçe, ne de Sakarya İl Müftülüğü’nün haberi olmadığı ortaya çıktı.

YENİHABER

Fabrikanın karanlık geleceğini anlatan ve binlerce adet bastırılan bildiri rafta kaldı

“TÜVASAŞ gerçeği”

TÜVASAŞ’ın Ferizli’ye taşınması ile ilgili gerçekleri kamuoyuna anlatmak için 4 sayfalık bildiri hazırlayan Demiryol-İş Sendikası Şubesi, genel merkezin telkiniyle bu girişimden vazgeçti.

YENİSAKARYA

Heyet mutlu döndü

“Yatırım yağmuru”

AK Parti Milletvekilleri ve Başkan Zeki Toçoğlu’nun dün Spor Bakanı Suat Kılıç ile yaptığı görüşmeden yeni müjdeler geldi.

20/03/2012 MA


478 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.