Yerel Basında Bugün (19.06.2012)

Yerel Basında Bugün (19.06.2012)
19.06.2012
507
A+
A-

19.06.2012 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

Dükkanlar üzerine borçlanan esnafların borçları silinecek.

“Kalıcı işlerleri devlete iade!”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Haziran’da gerçekleşen Sakarya ziyaretinde 17 Ağustos 1999 depreminin ardından inşa edilen ancak halen atıl vaziyette bekleyen kalıcı işyerlerinin kamuya kazandırılması için ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdiği öğrenildi.

 

ADAPOSTASI

Adapazarı Belediyesi’nde bir yıldır süren tartışmaya son noktayı Danıştay koydu.

“Oyun bitti!”

Adapazarı Belediyesi’nde 04.04.2011 yılında yapılan Meclis oturumunda yaşanan imza tartışması ile başlayan süreç geçtiğimiz gün Danıştay 1. Dairesinin kararı ile son buldu.

 

ANADOLU

Adapazarı Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Çil, Danıştay’ın hakkındaki yargılama iznini iptal etmesinin ardından düzenlediği basın toplantısı ile MHP’yi sarsacak bir iddiayı ortaya attı.

“MHP’yi sarsacak iddia!”

 

BİZİMSAKARYA

“Kalıcı derde köklü çözüm”

Yenikent’ te yıllardır süren kalıcı işyerleri sorunu çözülüyor. Başbakan Erdoğan’ın Sakarya ziyaretinde kalıcı işyerlerinin torba yasa ile kamuya kazandırılması için talimat verdiği ortaya çıktı.

 

SAKARYAHALK

“Kamyon dehşeti”

Kazımpaşa’ da bir düğün cemiyetinden çıkan 4 aylık hamile kadın ve 5 yaşındaki çocuğuna kamyon çarptı. Anne ve karnındaki bebek ölürken 5 yaşındaki çocuk komaya girdi. Sürücü ise kamyoneti bırakıp kayıplara karıştı.

 

YENİGÜN

AK Partili Ahmet Çil aklandığını söyleyip iddia etti

“Çokluk diz çöktü!”

AK Parti Adapazarı Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Çil, “En komik sahne MHP’li Meclis Üyesi Suat Çokluk’ un 12 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye geçmek için ‘Ne olur bana aracı olun, ben zaten MHP’li değilim’ diyerek birkaç kişinin göz önünde diz çöktüğü sahneydi” dedi.

 

YENİHABER

Öğrencisinin kaçıran öğretmenin maaşı hesabına yatıyor.

“Skandal”

2 buçuk ay önce 14 yaşındaki öğrencisi A.A.’yı kaçıran Öğretmen Mesut Temizkan 10 gün okula gitmediği için ilişiği kesilmesi gerekirken açığa alınarak maaşının 3’te 2’sinin hesabına yatırıldığı öğrenildi.

 

 

YENİSAKARYA

Söz sırası Ahmet Çil’de.

“Siyasete bomba düştü”

Adapazarı Belediye Meclisi’nde katılmadığı oturumun parasını almakla suçlanan AK Partili Ahmet Çil’in aklandıktan sonra yaptığı açıklama siyasi arenada büyük yankı uyandırdı.

19/06/2012- Büşra Ergün


 
507 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.