Yerel Basında Bugün (19 Mayıs 2018)

Yerel Basında Bugün (19 Mayıs 2018)
19.05.2018
640
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

MHP TEMİZ BİR SAYFA AÇTI

24 Haziran seçimleri öncesinde aday listesini ilk açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi oldu. MHP’de Levent Bülbül liste başına otururken listenin tamamının yeni isimlerden oluşması dikkat çekti.

 

ADA POSTASI

OYUMUZ ARTACAK

MHP’den birinci sıra Milletvekili Adayı gösterilen Bülbül, ‘7 Haziran Genel Seçimleri’ nde ikinci milletvekilliğini çok az farkla kaçırmıştık. Oyumuzu arttırarak, 3 ya da 4 milletvekilliği elde edeceğimize inancımız tam’ dedi.

 

BİZİM SAKARYA 

MHP’DE BÜLBÜL LİSTE BAŞINDA!

Milletvekili Zihni Açba’nın aday olmadığı 27’inci dönemde partinin önemli isimlerinden Ali Rıza Acartürk listede yer almadı. Eski İl Başkanı Av. Levent Bülbül beklendiği gibi birinci sırada yer aldı.

 

SAKARYA HALK

BU ACIYA YÜREK DAYANMAZ

Hendek’te geçen 14 Mayıs günü balık tutmak için gittikleri Sakarya Nehri’nde bottan suya düşen iki gencin talihsiz bedenine 4 gün sonra ulaşıldı. Talihsiz gençlerden Emrullah Şimşek dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

SAKARYA YENİ HABER

MEHP LİSTEYİ AÇIKLADI

MHP’nin aday listesi açıklandı. Eski il başkanı Levent Bülbül ilk sırada yer alırken, Ali Rıza Acartürk listeye giremedi. İl Başkanı Akar, adaylarla çalışmalarla başladıklarını söyledi.

 

SAKARYA YENİGÜN

SÜRPRİZ OLMADI!

MHP Genel Merkezi tüm illerin milletvekili adaylarını açıkladı. MHP’de Sakarya’da beklendiği gibi il başkanlığından istifa ederek aday olan M. Levent Bülbül 1. Sıraya geldi.

 

YENİ SAKARYA 

GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ HİZMETLER

SASKİ 12. Personel Buluşması’nda konuşan Başkan Toçoğlu, ‘Memlekette ne kadar güçlü ve istikrarlı bir ortam oluşursa, biz de şehirlerde hizmetlerimizi o kadar sağlıklı ve güçlü olarak yerine getirebiliyoruz’ dedi.
640 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.