Yerel Basında Bugün ( 18 Kasım 2017)

Yerel Basında Bugün ( 18 Kasım 2017)
18.11.2017
624
A+
A-

ADAPAZARI AKŞAM HABERLERİ

1 GÜNDE 3 KONGRE

İlçe kongrelerini 10 Aralık tarihine kadar tamamlamayı hedefleyen CHP’nin bazı günlere 3 kongreyi birden sıkıştırması ise dikkat çekti.

 

ADAPOSTASI

İŞ DÜNYASINA DESTEK

MÜSİAD’ın konuğu olan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Üyeler ile istişare ve dost Meclisinde görüşlerini dile getirdi. Balkanlıoğlu, “İş dünyasının her zaman yanındayız” dedi.

 

BİZİM SAKARYA

NİTELİKLİ LİSE SAYISI 8 OLDU

TEOG sisteminin kaldırılmasından sonra yerine gelen sistemle sınavla öğrenci alacak nitelikli okullar belirlenmeye başladı. Nitelikli liselerin kesin olmayan listeleri paylaşılmaya başlandı.

 

SAKARYA HALK

ŞAMPİYONLAR DA AĞLAR

Antalya’da geçirdiği trafik kazasında arkadaşlarıyla birlikte hayatını kaybeden ‘Tek Teker’ lakaplı Arif Razgatlıoğlu’nun cenazesini oğulları ve Kenan Sofuoğlu teslim aldı. Adli Tıp Kurumunda birbirine sarılan Razgatlıoğlu’nun milli motosikletçi oğlu Toprak Razgatlıoğlu ile Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu gözyaşlarını tutamadı.

 

YENİHABER

TEMPOMUZU DÜŞÜRMEYECEĞİZ

Ankara’da düzenlenen il başkanları toplantısının ardından konuşan Başkan Toçoğlu, “Yorulmayacağız. Bağlarımızı güçlendireceğiz. Heyecanımızı kaybetmeyeceğiz. Tempomuzu düşürmeyeceğiz” dedi.

 

 

YENİGÜN

DEV BÜTÇE !

Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı belediye bütçesini 650 milyon, SASKİ’nin bütçesini de 600 milyon lira olmak üzere toplam 1 milyar 250 milyon lira olarak belirlendi.

 

YENİ SAKARYA

Tempo Düşmeyecek

İl Başkanları Toplantısı’nın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Tempoyu düşürmek yok. Daha fazla çalışıp daha fazla üreteceği. Yorulmayacak, AK Parti davasıyla 2023 hedeflerine ulaşacağız” dedi.
624 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.