Yerel Basında Bugün (18 Ekim 2011)

Yerel Basında Bugün (18 Ekim 2011)
18.10.2011
580
A+
A-

 

18 Ekim 2011günü yerel basında öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“AVM’lere rakip olacak!”

Tarihi uzun çarşı esnafı Büyükşehir’in Orhan Cami Meydan Projesi’nin ardından Uzun Çarşı’da tarihi dokuyu canlandırmak için çalışmalar yapmasını bekliyor.

ADAPOSTASI

“Serdivan’da bütçe 44 milyon TL”

Serdivan Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve belediyenin 2012 yılı yatırım planlamasının yapıldığı 2012 Mali Yılı Bütçesi 44 milyon TL olarak Belediye Meclisi’nin onayından geçti.

ANADOLU
Kuzey ilçelerinin şoförler odası başkanları ilçeler garajında ortak açıklama yaparak Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ettiler.

“Toçoğlu’na teşekkür”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye Dörtyol’da hizmete açılan şehirlerarası terminal ile güzergahları değişen ilçe otobüslerinin durumunu görüşmek üzere SEBOB’daki toplantıya katılan Kuzey bölgesi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanları, Donatım Caddesi’ndeki terminaline giderek vatandaşlar ve şoförlerle görüştüler.

BİZİMSAKARYA
Başkan Toçoğlu, Sakarya’nın Pay fakiri olmasına açıklık getirdi.

“Çözüm var ama..”

Gazetemizin dünkü sayısında çıkan “Büyükşehir pay fakiri” adlı haberle ilgili açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu, İller Bankası payımızın artması için şehrimide yatırımları olan büyük firmaların vergilerini Sakarya’ya yatırması gerekiyor dedi.

SAKARYAHALK.

“AVM’lere rakip olacak”

Tarihi Uzun Çarşı esnafı, bölgede yürütülen çalışmaların kendileri için bir fırsata dönüştürülmesini istiyor. Tarihi çarşısının AVM’lere rekabet edebilmesi için kültürel dokusuna yeniden kavuşması gerektiği ifade eden esnafa, Büyükşehir Belediyesi ve SATSO’dan tam destek geldi.

YENİGÜN
Sağlıkta tasarruf amaçlı yapılan düzenleme, vatandaşı yaktı.

“İlaca ekstra para!”

Muayene için hastaneye giden vatandaşlar, doktorun ilaç yazması halinde ceplerinden artı para ödeyecek. Üç kutuya kadar 3 lira ödeyen hastalar, üç kutudan sonraki her kutu için 1 lira verecek.

SAKARYA YENİHABER

Elektrik, doğalgaz ve sigaranın ardından pahalılık musluğa da yansıdı

“Suya gizli zam”

SASKİ, 27 Ekim’den itibaren atıksu bedeli olarak ton başına 30 kuruş almaya karar verdi. Elektrik, doğalgaz, lüks tüketim ve sigaradan sonra zam furyasına su da katılmış oldu.

YENİSAKARYA

“Rekabet için güç birliği”

KOSKEB İl Müdürü İsmet Yılmaz, işadamlarının küresel ölçekte rekabet edebilmesi için KOSKEB imkanlarından yararlanıp güçlerini birleştirerek marka işletmeler oluşturması gerektiğini söyledi.
580 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.