Yerel Basında Bugün (17.11.2012)

Yerel Basında Bugün (17.11.2012)
17.11.2012
520
A+
A-

17.11.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

ilimizin Sanayicilerinin yoğun ilgi gösterdiği Ferizli OSB yüzde yüz doluluğa ulaştı

“Ferizli OSB’nin yıldızı parladı”

ADAPOSTASI

Sakarya iş kazalarında Türkiye’de 8. sırada

“İş Kazalarında Ürküten karne”

Sakarya ‘ da meydana gelen iş kazaları ürküten boyutta seyrediyor. Türkiye ortalamasının üzerinde olan Sakarya, yılın ilk 10 ayında en çok iş kazası yaşanan 8. il olarak gözüküyor.

BİZİMSAKARYA

Sakarya’da doğdu, ABD’ye gitti dünyanın takdirini kazandı

“Kanserli Hücreyi Buluşuyla Yendi”

Sakaryalı Kadri ve Aslıhan Ortaç çiftinin oğlu, doktora öğrencisi İnanç Ortaç ABD’de düzenlenen Üniversiteli Mucitler Yarışmasında kanser terapisi için bulduğu yöntemle birinciliği kazandı. Ortaç başarısıyla, ABD Başkanı Barack Obama’nın gözdesi oldu.

SAKARYAHALK

“İddianame Hazır”

Basın İlan Kurumu ( BİK ) Şube Müdürü Recep Bolat ile kurum çalışanı Devrim Ersen Özergin’i öldüren, yerel gazete çalışanı Mustafa Süke’yi yaralayan Anadolu gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz ( 52 ), hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. Uyumaz, hakkında 2 kişiyi kamu görevi sırasında öldürdüğü için 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis, bir kişiyi de kamu görevi sırasında öldürmeye teşebbüs etmek suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istendi.

YENİGÜN

Gazetesini denetlemeye gelen BİK Heyeti’ne kurşun yağdırmıştı

“Uyumaz’a 2 Müebbet+20 Yıl”

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Adnan Uyumaz hakkında 2 kişiyi kamu görevi sırasında öldürdüğü için 2 kez müebbet hapis, bir kişiyi de kamu görevi sırasında öldürmeye teşebbüs etmek suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istedi.

YENİHABER

“Başkanlar Tepkili”

Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Parkı’ndaki yıkım çalışmalarına AKP’li meclis üyesi Hayrettin Değirmenci’nin sahibi olduğu MADO’yu dahil etmesi il başkanlarının tepkisine neden oldu.

YENİSAKARYA

“Bu çile bitsin”

İlimizde oturan hastalar devamlı kullandıkları cihaz ve tıbbi malzemeyi alabilmek için Kocaeli’de bulunan SGK Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne giderek imza attırmak zorunda. SGK İl Müdürü Canbasoğlu ise komşudan doktor talebinden bulunduklarını söyledi.

17.11.2012 EK

 
520 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.