Yerel Basında Bugün (17.06.2013)

17.06.2013

17.06.2013 Pazartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

Sakaryalı vatandaşlar ile esnaf ekonomik şartların zorlukları karşısında, kredi ile ayakta duruyor

“Kredi kullanımında birinciyiz”

Sakarya’da İcra Dairesi sayısı 7’ye çıkarken, icra dosyaların 133 bini aştı. Zorda kalan vatandaş ve esnaf kredi alarak ayakta kalmaya çalışıyor.

ADAPOSTASI

“İstanbul’a akın ettiler”

AK Parti’nin Kazlıçeşme mitingi için Sakarya’dan 112 otobüs ve yüzlerce özel araç İstanbul’a akın etti. Mitinge gidenler Sapanca’da buluşarak toplu olarak yola çıktı.

BİZİMSAKARYA

Erenler Belediye Başkanı’ndan örnek karar

“İşte plebisit bu!”

Katılımcı demokrasiye önem veren Başkan Cavit Öztürk bir caddenin trafiğe kapatılma saatlerini esnafın ve çevredeki halkın saptamasını istedi

SAKARYAHALK

Kamalak, Gezi Parkı olaylarını değerlendirdi”

“Olayların sorumlusu AKP ve CHP’dir”

Saadet Partsi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ilimizde katıldığı birleştirilmiş İl Divan Toplantısı öncesinde Gezi Parkı’nda yaşanan olayları değerlendirdi. Kamalak, olayların sorumlusunun iktidar partisi ve ana muhalefet partisi olduğunu söyledi.

YENİGÜN

Okul sütü dağıtımını çocukların olmadığı haftaya sıkıştırdılar

“Rezaletten beter!”

Çocuklara süt içme alışkanlığının kazandırılması amacıyla özel okullar da dahil, haftada üç gün öğrencilere verilmesi geren sütlerin dağıtımı aksayınca, son gün getirilen sütler okullarda kaldı

YENİHABER

Yağmur yağdı, yollar geçit vermedi

“Şehri sel aldı”

Dün bastıran yağmurla caddeler göle döndü. Özellikle SSK Kavşağı araçlara geçit vermedi. Bazı ev ve işyerlerinin zemin katlarını su bastı. Vatandaşlar adeta isyan etti.

YENİSAKARYA

“İşte millet işte karar”

AK Parti’nin İstanbul’da gerçekleştirdiği Kazlıçeşme mitingini yüz binlerce insan takip etti. Başbakan Erdoğan, “Türkiye’de neler olduğunu merak eden varsa Kazlıçeşme’ye baksın” dedi.

17.06.2013 – A.T.